Spor
  • 29.10.2008 20:52

SAĞLAM: GALİBİYETİ HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

GAZİANTEP - Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda, Trabzonspor'u 3-1 yenen Gaziantepspor'da teknik direktör Nurullah Sağlam, ''Bu galibiyeti fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.
Ev sahibi takımın 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan maçın ardından değerlendirmede bulunan kırmızı-siyahlıların teknik direktörü Nurullah Sağlam, Fortis Türkiye Kupası ilk maçında Trabzonspor maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Trabzonspor ile geçen hafta ligde karşılaştıklarını, bu maçın berabere sonuçlandığını anımsatan teknik adam, iki maçın bir birinden farklı olduğunu belirtti.
Teknik direktör Sağlam, ''Rakibi iyi analiz ettik. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Pas sayısını ne kadar çok artırırsak rakip üzerinde kuracağımız baskının da o kadar artacağını biliyorduk. Çok fazla pas da yaptık. Pas kaybını en az seviyeye indirdik. Farklı galibiyete gittik. Mutluyuz'' dedi.
Rakibe göre daha üstün bir oyun sergilediklerini, galibiyeti fazlasıyla hak ettiklerine inandığını anlatan Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Grubumuzun ilk maçında ve güçlü rakibimiz karşısında farklı sonuca gittik. Trabzonspor gibi bir takımı 3-1'lik sonuçla yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3 ciddi müsabakamız daha var. İlk maçta bu kupada da iddialı olduğumuzu gösterdik. Şu anda iyi durumdayız ancak daha iyi olmak zorundayız. Emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Gaziantepspor'da artık sistem işliyor, giren çıkan oyuncu fark etmiyor. Sistemin çok büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum.''
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu yaşadıkları bugünü çifte mutlulukla kutladıklarını, bu galibiyeti Gaziantep halkına armağan ettiklerini söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Gaziantepspor'u galibiyetten dolayı kutlayarak, kendileri için kupada her şeyin bitmediğini, gruptan çıkmayı ve gidebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:52

İLGİLİ HABERLER