Spor
  • 30.7.2008 00:11

SAĞLAM: 'TAMAMEN YALAN VE İFTİRA!..'

Geçen sene İbrahim Toraman'dan dert yanan İbrahim Üzülmez'e "Senin yerinde olsam ağzını burnunu kırardım" diye nasihat verdiği öne sürülen Sağlam, "Bu tamamen yalan ve iftiradır" dedi.
Sağlam'ın Beşiktaş'ın resmi sitesinde yer alan açıklaması şöyle:
"Haberde yer alan, geçen sezon bir kamp sırasında İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında bir tatsızlık yaşandığı, bunun üzerine benim Üzülmez’e “Senin yerinde olsam ağzını burnunu kırardım” dediğim iddiaları, tamamen yalan ve iftiradır. İçeriği tamamen hayal ürünü olan bu sözde haber, takımımızın birlik ve düzenini bozmak üzerine kurulu düzmece bir senaryodur. Bahsi geçen sözde haberde iddia edildiği gibi böyle bir olay asla yaşanmamış ve benim karakterimdeki bir teknik adamla oyuncusu arasında yaşanması da sözkonusu dahi olmayacak bir polemiktir. Camiamızın ve spor basınının bu tarz yalan haberlere itibar etmemesini önemle rica ederim. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."
İBRAHİM ÜZÜLMEZ DE YALANLADI
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez, bir gazetede kendi adının da yer aldığı haberi yalanladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklama yapan İbrahim Üzülmez, "Haberde yer alan, geçen sezon bir kamp sırasında İbrahim Toraman'ın yemek kurallarına uymadığı, benim bu durumu Ertuğrul Sağlam'a ilettiğim, hocamın da, (Senin yerinde olsam ağzını burnunu kırardım) dediği şeklindeki iddialar tamamen asılsızdır" dedi.
İbrahim Üzülmez, açıklamasına daha sonra şunları kaydetti: "İddia edildiği gibi ne kampta bir yemek tartışması, ne de hocam Ertuğrul Sağlam'ın bu tarz ifadeleri asla olmamıştır. Ertuğrul Sağlam veya herhangi bir teknik adamın futbolcusuna bu şekilde konuşmalar yapması da düşünülemez."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:29

İLGİLİ HABERLER