Spor
  • 5.10.2008 14:13

SAĞLAM YÖNETİME RESTİNİ ÇEKTİ!

Metalist hezimeti sonrası hedef adam haline gelen Ertuğrul Sağlam, görevine son vermek isteyen yönetime rest çekti...
"2010 yılına kadar sözleşmem var. Eğer yönetim bizi gözden çıkardıysa, bana ve yardımcılarıma toplam 3 milyon Euro ödemeleri gerekir."

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş Yönetimi, UEFA’dan elenmenin faturasını kestiği Ertuğrul Sağlam’ın yerine teknik direktör ararken genç çalıştırıcı, "Sözleşmem devam ediyor. Hiçbir yere gitmiyorum" diyerek rest çekti.

Siyah beyazlı takımla 2010 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Sağlam, "Paramı almadan bir yere gitmem. Ancak tazminatımı alırsam ayrılırım" dedi.

Kendisinden önce takımı çalıştıran Del Bosque, Rıza Çalımbay ve Tigana’nın tazminatlarını alarak görevlerinden ayrıldığına dikkat çeken Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:

Takımı Engin çalıştırsın!
"İstifa etmeyi düşünmüyorum. Yönetim görevimize son verecekse, bana ve yardımcılarıma toplam 3 milyon Euro ödemeleri gerekir. Rıza Çalımbay, tazminatını almak için yönetimi mahkemeye vermekle tehdit etti. Ben ise bu işin medeni yoldan çözülmesi taraftarıyım."

Öte yandan bazı futbolcuların takımı menajer Sinan Engin’in çalıştırması halinde daha başarılı olacaklarını belirttikleri, yönetimin bu alternatif üzerinde de durduğu öğrenildi.

Bu arada Mehmet Ekşi, Yiğit Sarp ve Ömer Güven’in takımı Hacettepe maçına hazırlayacağı iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:44

İLGİLİ HABERLER