Spor
  • 29.6.2007 20:02

SAĞLAM:"RAKİPLER ZAYIF ANCAK KÜÇÜK GÖRMÜYORUZ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki olası rakipleri Ranger’s ve Sheriff’in zayıf takımlar olduğunu, ancak asla küçük görmediklerini bildirdi.

Sağlam, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı değerlendirmede, Moldova’nın Sheriff ve Andorra’nın Ranger’s takımlarının 1. ön eleme turunda yapacakları mücadelenin galibiyle 2. ön eleme turunda karşılaşacaklarını hatırlatarak, "İki takım da Beşiktaş’tan güçsüz ama tur atlamak için iki takımı da yakından izleyeceğiz" dedi.

Futbolda rehavete kapılan takımların kaybettiğini yakın zamanda gördüklerini dile getiren Sağlam, "Tabii ki futbolda hiçbir zaman boş vermişliğe ve işi ciddiye almamaya yer yok. Bunu yakın tarihte çokça gördük. Biz rakiplerimizi ciddiye alıp, iyi araştırıp, iyi izleyerek analizlerini sağlıklı bir şekilde yapıp turu geçeceğimize inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Hedeflerinin, Şampiyonlar Ligi’nde önce gruplara kalmak, ardından da gruptan çıkmak olduğunu vurgulayan Ertuğrul Sağlam, bu hedeflere ulaşabilmek için önce 2. ve 3. ön eleme turlarını geçmeleri gerektiğini, bunu başaracaklarına da inandığını dile getirdi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER