Spor
  • 29.11.2011 00:03

SAĞLAM:UYUM SORUNUYLA ALAKALI BAZI SORUNLARI ORTAYA ÇIKARIYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam geçen haftaki galibiyetin şansızlıklarını kırma adına değerlendirdiklerini ancak bunu sürdüremediklerini belirterek, "Kazanmak istiyorduk. Hatta gole kadar bölümde oyunu kontrol eden bizdik ama pozisyon üretemedik. Kalemize gelen ilk top gol oldu. Sonra o golün şanssızlığı içinde bir pozisyon daha verdik. İkinci yarıda iki santrforla başladık. Rakibin bizim verdiğimiz atakları değerlendirmeye başlayacaktı. Biz gol ararken top geldi penaltı oldu. Sonra yine topun hakimi bizdik. 82. dakikadaki gole kadar rakibi aşamadık. Golden sonra bir iki pozisyonumuz vardı. Direkten dönen topumuz vardı. 82 dakikada daha çok şeyler yapmamız lazımdı. Klasik klişe bir gol daha yedik. Rakibimizi tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler, akıllı oynadılar. Bizim açıklarımızı iyi değerlendirdiler. Bizde elimize geçen fırsatı değerlendiremedik çıkış maçı olabilirdi. Kalan maçlarda en azından zirveyle aradaki puan frakını azaltmamız lazım" dedi.
Bir basın mensubunun geçen sezondan farklı bir Bursaspor olduğu ve sıkıntının nerde olduğu yönünde soruya ise Sağlam, "Sıkıntı biz değişen bir takımız. Aradaki uyum sorunuyla alakalı bazı sorunları ortaya çıkarıyor. Geçmişe göz attığımız zaman çok şanssız maçlar kaybettik. Sadece Beşiktaş ve Ordu maçlarını hesap etseniz şuanda 21 puanda olacaktık. Aslında çokta böyle gelecek adına endişe verecek durum olduğunu zannetmiyorum. Biz bu türlü sıkıntıları aşacak takımız. Eskişehir maçıyla güzel maç olur. Bu maçın olumsuzluğunu üzerimizden atarız. Oyuncularımıza takımımızı güveniyoruz. Hatalarımızı gidereceğiz. Bu duruma alışık değiliz" cevabını verdi.
Bursaspor oyuncusu Tagoe ise takım olarak iyi oynadıklarını ancak bir tülü sonuca gidemediklerini, ilerleyen maçlarda bunu aşacaklarına inandıklarını belirtti. Kaleci Carson da rakibin saha avantajını kullandığını bu maçlarda hatanın kaldırılamayacağını ve bir hatadan gol yediklerini kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:52

İLGİLİ HABERLER