Gündem
  • 1.4.2020 21:59

Sağlık Bakanı Koca'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

"Bilim Kurulu sokağa çıkma yasağı istedi mi?" sorusuna Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bilim Kurulu'nun geçen toplantıda aldığı kararları biliyoruz ve bu kararlar belli. Bazı şehirler özelinde, giriş çıkışların kontrolü istenmişti. Bu tüm Türkiye'de uygulanıyor." cevabını verdi.

Bazı şehirler özelinde, giriş çıkışların kontrolü istendiğinin altını çizen Koca, "Bilim Kurulu'nun geçen toplantıda aldığı kararları biliyoruz ve bu kararlar belli. Bazı şehirler özelinde, giriş çıkışların kontrolü istenmişti, bu tüm Türkiye'de uygulanıyor." açıklamasını yaptı.

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Sağlık Bakanlığı'nda gerçekleşen kritik toplantının ardından Fahrettin Koca gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sokağa çıkma yasağı gelecek mi?

"Bilim Kurulu sokağa çıkma yasağı istedi mi?" sorusuna yanıt veren Fahrettin Koca, "Bilim Kurulu'nun geçen toplantıda aldığı kararları biliyoruz ve bu kararlar belli. Bazı şehirler özelinde, giriş çıkışların kontrolü istenmişti. Bu tüm Türkiye'de uygulanıyor." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 1.4.2020 21:03

İLGİLİ HABERLER