Sağlık
  • 14.12.2012 16:39

Sağlık Bakanlığı vatandaşları Twitter'dan dinliyor

Sağlık Bakanlığı, ''Twitter'' üzerinden uzman eşliğinde soru-cevap hizmetinin ilkini gerçekleştirdi.       Prof. Dr. Hürrem Bodur tarafından cevaplanan sorular arasında, ''Nezle ile grip aynı şey midir-'', ''Grip en çok hangi aylarda yaşanır-'', ''Grip aşısı ne zaman kullanılmalıdır-'', ''Gripte antibiyotik etkili midir-'', ''Kuş gribi ve diğer griplerle nasıl mücadele edebilirim-'', ''Gripken duş alabilir miyim-'', ''Kuş gribi ve domuz gribi bir salgın bu sene de olur mu-'', ''Hamileyken grip olduğumda antibiyotik kullanabilir miyim-'' yer aldı.
      Vatandaşların yönelttikleri, ''Doktorlar grip olur mu-'', ''Grip cinsel gücü etkiler mi-'', ''Annem grip olunca yaptığı yemeği yesem ben de grip olur muyum-'' gibi tebessüm ettiren sorular da dikkati çekti.
      Bakanlığın, uzman eşliğinde soru-cevap hizmeti bundan sonra da devam edecek. Antibiyotik, zehirlenmeler, obezite, beslenme, diyabet, HIV/AIDS gibi vatandaşları yakından ilgilendiren konularda 15 günde bir, Sağlık Bakanlığı'nın Twitter hesabı üzerinden yöneltilen sorular, uzmanlar tarafından yanıtlayacak.
     
     AA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:29

İLGİLİ HABERLER