Sağlık
  • 26.11.2016 01:52

Akciğer kanserine karşı müthiş kür

Akciğer hastalıkları, kalp ve damar sisteminde meydana gelen hastalıklardan sonra, insan hayatını ciddi anlamda tehlikeye sokan sağlık problemleri arasında ikinci sırada yer almaktadır. Akciğer hastalıklarının bu kadar ön plana çıkmasında rol oynayan birinci etken alkol ve sigara tüketimidir. Peki alkol ve sigarayı bırakmaya ve akciğerimizi temizlemeye yardımcı doğal kür nasıl yapılır?

Kuruyemişçilerde gördüğümüz, biçimsiz görünen ama aslında büyük şifa kaynağı olan keçi boynuzunun hikmeti; Latince adı Ceratonia siliqua olan keçiboynuzununbir çok derde deva olduğunu biliyor muydunuz?

İshal iseniz iki üç adet keçiboynuzunu çiğneyerek tüketin. Kabızlık şikayetiniz varsa aynı şekilde iki üç adet keçiboynuzunu çiğneyerek tüketin.

Yaşları ilerlemiş olan insanların ishal olması durumunda, ishali giderme süreleri ve iyileşme süreci uzun sürmektedir. Bu ishalle yaşlı insanlar hem su kaybediyorlar hem de su kaybediyorlar. Bunun sonucunda da kalpte ritim bozuklukları başlıyor, ani tansiyon düşmeleri meydana geliyor, bütün metabolizma allak bullak oluyor. Bu durumlardan dolayı hayatını kaybedenler oluyor. Bu tür ishal olma durumlarında 8-9 tane ağız kokusunu gidermek için kullanılan karanfili ortadan ikiye ayırın ve bu karanfilleri bir bardak su yardımıyla için. Kısa bir süre içerisinde ishal durumunuz ortadan kalkacaktır.

akciger-temizligi

Keçiboynuzunun Bilinmeyen Faydaları:

Akciğer kanserine karşı koruyucudur.

Çocuklarda alerji, alejik- astım karşı bulunmaz bir nimettir.

Erkeklerde sperm sayısı düşükse, sperm sayısını arttırıcı özelliğe sahiptir.

Soğuk alerjisi tıpta çözümü olmayan bir rahatsızlıktır, Keçiboynuzu buna birebir iyi gelir.

Tırnak kırılmalarına, tırnak zayıflığına, tırnak uzamama veya geç uzama gibi hastalıklara iyi gelir.

Bayanlarda saçın geç uzaması gibi sıkıntılara iyi gelir.

Akciğer kanserine yakalanma endişeniz var ise Keçiboynuzu tüketin.

Cinsel performansı arttırıcı bir etkiye sahiptir.

İnatçı öksürükleri bertaraf eden bir etkiye sahiptir.

Yukarıda zikrolunan maddelerde belirtilen Keçiboynuzunu, ister pekmez şeklinde ister direkt olarak keçiboynuzunu tüketebilirsiniz.

Sigara bir insanın kendisine verebileceği en büyük cezadır. Sigara içenler keçiboynuzunu veya pekmezini tüketmeye başlasalar ertesi gün balgam sökmeye başlarlar.

Keçiboynuzu İle Akciğer Temizleme Kürünün Yapılışı:

6-7 adet keçiboynuzunu soğuk su ile yıkayın. Bu keçiboynuzlarını küçük küçük kırın. Kırmış olduğunuz bu keçiboynuzlarını kaynamakta olan yarım litre suyun içine atıp yaklaşık olarak 7-8 dakika kaynatın. Daha sonra 20 dakika soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra içindeki parçaları çıkarın. Suyunu cam bir kaba koyun.

Hazırladığınız bu kürü bir bardak sabah, bir bardak akşam içiniz. Bu kürün istendik bir etki yapabilmesi için bir ay süre ile tüketilmelidir. Hergün taze olarak hazırlanmalıdır.

Akciğer temizliğinde kullanılması gerekilen ve inanılmaz bir etkisi olan bitkilerden biri de Tere‘dir. Tere çok büyük bir nimettir. Sigara içenler eğer sigarayı bırakmakta zorlanıyorlarsa, her ayın ilk 4-5 günü, günde bir bağ tere tüketsinler. Bu bağın yarısını sabah yarısını öğleden sonra olmak şartıyla tüketsin. Bu tüketimi en fazla 5 gün yapmalıdırlar. Yapacağınız bu işlem ilk günlerden itibaren akciğerinizin temizlenmesi ve zift gibi balgamın sökülmesini beraberinde getirecektir. Tereyi tüketenler idrara çıktıkları zaman idrarlarında yanma hissedebilirler. Bu duruma endişe etmesinler, kullanmış oldukları tereden kaynaklanmaktadır.Akciğer üzerinde oluşan mikropları da temizler.

Prof Dr ibrahim Saraçoğlu Akciğer kanserine karşı uygulanacak kürleri ve akciğer kanserini önlemek için yapılması gerekenleri anlatıyor. Güncellenme Tarihi : 26.11.2016 02:01

İLGİLİ HABERLER