Sağlık
  • 28.6.2017 00:30

Bir annenin yardım çığlığı

Bir annenin yatağa mahkum oğlu için en acı çağrısı... Dar gelirli Güler ailesi, 6,5 yıldır yatağa mahkum çocuklarının tedavisi için kullandıkları jeneratör arızalanınca çaresiz kaldılar.

Bursa’da 7 yıldır yatalak ve elektriğe bağımlı halde yaşayan epilepsi hastası çocuğun ailesi, tedavide kullandıkları jeneratör arızalanınca Cumhurbaşkanı ve hayırseverlerden yardım bekliyor. Hasta oğlunu günde 3 kez karnından şırınga ile mama enjekte ederek besleyen anne Hanife Güler, "Önce Allah'a, sonra Cumhurbaşkanıma güveniyorum" dedi. Güler ailesi faturasını ödeyemedikleri elektrik zaman zaman kesilince hayırseverlerin desteğiyle hayata tutunmaya çalışıyor.

  Karacabey ilçesinde ikamet eden Güler ailesi, 7 yaşındaki epilepsi hastası Mert Ali için devlet büyüklerinden ve hayırseverlerden yardım bekliyor. 6 aylıkken ağır havale geçirip epilepsi hastalığına yakalanan ve o günden beri yatağa mahkum yaşayan Mert Ali, hayatını cihazlara ve ilaçlara bağlı yaşıyor. Mert Ali’nin 18 yaşında Gülşah isminde bir ablası, Eda isminde de ikiz kardeşi var.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2017 00:42

İLGİLİ HABERLER