Sağlık
  • 6.10.2017 19:36

DentGroup Yeni Nesil Diş Hekimliği

Yeni Nesil Diş Hekimliği yepyeni bir diş hekimliği deneyimidir. DentGroup teknolojik gelişmeleri diş hekimliği alanına uygulayıp hastalarına daha önce yaşamadıkları bir diş tedavisi deneyimi yaşatarak onların kliniklerinden mutlu ayrılmalarını sağlar!

İnsanların çoğu diş hekimine gitmekten mutlu olmazlar.İğne fobilerinden ileri gelen bu korkularından dolayı, genel olarak canlarının acıyacağını, ağrı yaşayacaklarını ve pişman olacaklarına dair düşünceler ile tedavilerini sürekli olarak ertelemektedirler. Bu kanı toplumun genelinde hakimdir. Oysa günümüzde her şeyin dijitalleşmesiyle birlikte diş tedavileri de bu dijitallikten faydalanıp hastaların konforunu sağlamaya yönelik bir çok yeniliği kullanmaya başlamıştır.

Örneğin hasta bilgileri bizzat kişi tarafından tabletlerde kendi çektikleri fotoğrafları ile doldurulurken, tedavi sırasında onlara oturdukları koltuk üzerindeki ekranlardan keyifli vakit geçirtecek dizi, filmleri seçebilirler. İğneye korkularının çözümüise dijital anestezi ile gelir.Kalem gibi bir cihaz, ince bir uç ile doku basıncını ölçerek küçük dozlarda ilacı yavaş yavaş zerk eder. Hastalar daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamadıkları için izledikleri filme dalıp izlerken ne olup bittiğini anlamadan dişlerinin uyuştuğunu hatta diş tedavilerinin bile tamamlandığı görüp çok şaşırırlar. DentGorup’ta tedavi olmanın en güzel tarafı ise çocuklarında 3 boyutlu çizgi filmler eşliğinde tedavi edilebilir olmasıdır. Çocuklar bu sayede diş hekimi ve diş tedavisi korkularını yenmekte ve seve seve diş tedavilerini yaptırmak için gelmektedir. DentGroup 0-12 yaş grubu çocuklara özel markası DentGroup Kids ile hizmet vermektedir.

DentAPP ile tedavilerin ve röntgenler cebinde

Tüm Akıllı telefonlara indirilebilenDentApp uygulaması ilehasta klinikte kayıtlı dosyasına her an ulaşabilir. Tedavi öncesi, sonrası tüm fotoğrafları, röntgenleri her an elinin altında olur. Kendisini tedavi eden hekime mesaj atarak istediği zaman danışabiliyor, randevu alabiliyor. Ödemelerini takip edip adres bilgilerine kolaylıkla ulaşır.

Çocuklar için muhteşem bir çözüm

Yeni nesil diş hekimliği özellikle çocuk hastalar için oldukça konforlu bir deneyim sunar. iğne fobisi , diş doktoru veya doktor fobisi olan çocuklarda görülen korkunun önüne geçen bu yöntemler bütün anne-babaların da işini oldukça kolaylaştırıyor. Önceden çocuklar ve aileler için korkulu bir süreç olan diş hekimi seansları artık eğlenceli bir zamana dönüşüyor.

Görünen o ki, diş tedavisi artık hastalar için acılı ve zor bir süreç olmaktan çıkıyor. Daha sağlıklı dişler, daha mutlu bir hayat sunuyor.

 

Güncellenme Tarihi : 9.10.2017 19:33

İLGİLİ HABERLER