Sağlık
  • 16.3.2017 12:43

En Uygun Saç Boyası Fiyatları

Saç boyası fiyatları markalar ve özelliklerine uygun olarak geniş bir aralıkta bulunmaktadır. Saç boyasında renklere göre fiyat farkı bulunmamaktadır. En çok tercih edilen markalardan Koleston, Loreal Paris, Palette, Bioblas, Natural Colour gibi markalar olmaktadır. Bu markalarda genel fiyat aralıkları 5-20 TL arasında olabilmektedir. Daha uygun fiyatlarda almak isteyenler için Natural Colour ve Palette gibi markaların ürünleri seçilebilir. En pahalı ürünler genellikle Loreal Paris markasının ürünleri seçilebilir.

Kuaför Saç Boyası Fiyatları

Kuaför saç boyası fiyatları diğer saç boyalarına göre çok daha profesyonel özellikte ve daha uygun fiyatta olabilmektedir. Kuaför saç boyası fiyatları toplu şekilde alındığı için tekli fiyattan çok daha uygun fiyatlarda olmaktadır. Kuaför saç boyası diğer boyalardan hem içerik olarak hem de kullanım olarak çok daha kolay ve profesyonel olmaktadır.

Ekonomik Koleston Saç Boyası Fiyatları

Koleston saç boyası fiyatları birçok saç boyasına göre biraz daha pahalı olmasına karşın en kaliteli boya markaları arasında yer almaktadır. Koleston saç boyası setlerini 10-15 lira aralığındaki fiyatlarda bulmanız mümkündür. Ancak bunun yanında koleston tüp boya sadece almak isteyenler için 5 lira civarındaki fiyatlarla boya sahibi olabilirsiniz. Koleston saç boyası ürünleri genellikle diğer markalardan çok daha kalıcı ve canlı renkler oluşturması nedeniyle tercih edilmektedir.

En Ucuz Ve Kaliteli Saç Boyası Fiyatları Gratis

Saç boyası fiyatları için en uygun yerlerden biri de Gratis olmaktadır. gratiste hem çok fazla ürün çeşitliliği hem de farklı fiyat aralıklarına sahip ürünler bulmanız mümkün olacaktır. Saç boyası fiyatları gratis içersindeki ürünlerde genellikle 8-20 TL aralığında değişebilmektedir. Çeşitli kampanyalardan ve fırsatlardan yararlanarak da gratis’ten çok uygun saç boyası seti alabilmeniz mümkündür.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2017 14:46

İLGİLİ HABERLER