Sağlık
  • 10.8.2017 01:00

Gerçek Köy Tavuğu Nasıl Anlaşılır

Gerçek köy tavuğu ile markette satılan tavuk arasında büyük fark oluyor ancak köy tavuğu diye satılan tavukların gerçek olup olmadığını anlamak biraz kafa karıştırabiliyor. Gerçek köy tavuğunun nasıl anlaşıldığını merak etmeye başladıysanız işte sizin için araştırdıklarımız.

Gerçek köy tavuğu nasıl anlaşılır?

Market tavuğunun ve gerçek köy tavuğunun arasında çok büyük farklar oluyor. Ancak sağlıklı beslenmek adına aldığınız gerçek köy tavuklarını ayırt edebilmek biraz zor olabiliyor. Bu nedenle gerçek köy tavuğunu anlamak için birtakım küçük püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor.

İşte gerçek köy tavuğunu anlamanın yolları…

Gerçek köy tavuğu nasıl anlaşılır?

Köy tavuğu pişerken çok zor pişiyor. Markette satılan tavukların pişme süresi en fazla yarım saat sürerken gerçek köy tavukları en az 1 buçuk saatte pişiyor.

Gerçek köy tavuğu nasıl anlaşılır?

Gerçek köy tavuğunun suyu pişerken koyu bir renk oluyor. Markette satılan tavukların suyunun aksine kahverengi bir görüntü oluşturuyor.

Gerçek köy tavuğu nasıl anlaşılır?

Gerçek köy tavuğunu anlamanın en önemli yollarından bir tanesi derisi... Gerçek köy tavuğunun derisi çok çok ince oluyor. Ayrıca damar yapısı bile o kadar net oluyor ki deriden bile damarlar gözükebiliyor.

Güncellenme Tarihi : 10.8.2017 02:14

İLGİLİ HABERLER