Sağlık
  • 9.8.2017 17:13

Kadının Karnında Makas Unuttular

Almanya'da yaşayan Emel Bingöl, geçtiğimiz Şubat ayında Gaziantep'te bir hastanede estetik ameliyat geçirdi. Ve operasyondan bir gün sonra Almanya'ya geri döndü. Ancak zamanla ağrılar oluşmaya başladı ve ameliyatı yapan doktoruna danıştı. Doktor N.G.Ö. ise kendisini sıkmaması gerektiğini belirterek 'Sıvı birikmiştir, masaj yap' önerisinde bulundu. Ancak Emel Bingöl'ün ağrıları bir türlü dinmedi. Ev işlerini yapamaz hale geldi, işinden oldu. Almanya'da gittiği doktorun çektiği röntgende karnında makas unutulduğu 6 ay sonra ortaya çıktı...

Almanya'da yaşayan iki çocuk annesi Emel Bingöl (38), 3 Şubat 2017'de Gaziantep'teki özel bir hastanede estetik operasyon geçirdi. Hastaneden bir gün sonra taburcu edilen Bingöl, Almanya'ya döndü.

"ALMANYA'DAKİ DOKTOR FARK ETTİ"

Zamanla karnında şişlikler oluşan, ağrı çeken ve hareket etmekte zorlanan Bingöl'ün, Almanya'daki bir hastanede çektirdiği röntgende karnında makas olduğu tespit edildi.

Bu nedenle psikolojik sorunlar da yaşayan Bingöl'ün, geldiği Şanlıurfa'da özel bir hastanede gerçekleştirilen ameliyatla karnındaki makas alındı. Bingöl, avukatı Şiyar Yıldırım aracığıyla "Hizmet kusuruna dayalı işlem sebebiyle maddi ve manevi zararın ödenmesi" talebiyle estetik ameliyatı gerçekleştiren doktor ve hastane hakkında dava açtı.

Doktor sıkma kendini, masaj yap dedi... Karnında makas unutulduğu ortaya çıktı

"BÜYÜK MAĞDURİYET YAŞADIM"

Bingöl, yaptığı açıklamada, yapılan hata nedeniyle büyük mağduriyet yaşadığını öne sürdü. Ameliyat daha ucuza mal olacağı için Türkiye'yi seçtiğini belirten Bingöl, şikayetlerini dile getirdiği doktorunun sürekli kendini teselli ettiğini ileri sürdü.

"DOKTOR 'SIKMA KENDİNİ, MASAJ YAP' DEDİ"

Bingöl, 6 ay karnında makasla yaşadığını ve çok ağrı çektiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Karnımın sol tarafı iki yumurta büyüklüğünde şişti, eğrilip doğrulamadım, evimi temizleyemedim, işimden oldum. Sürekli doktorumla yazıştım, şikayetlerimi ve fotoğraflarımı ilettim. Kendisi 'Bunlar zamanla geçer, zaten Türkiye'ye onuncu ayda tatile geleceksin, o zaman muayene ederim seni, her şey yoluna girer, sıvı birikmiştir, geçer kendini sıkma sürekli, masaj yap.' dedi. Sürekli masaj yaptım ama baktım olmayınca Almanya'da doktora gittim. Çekilen renkli röntgende karnımda makas olduğunu söylediler. Ben 2-3 saat kendime gelemedim, şok geçirdim. Ailece ne yapacağımızı şaşırdık."

 

Güncellenme Tarihi : 9.8.2017 20:56

İLGİLİ HABERLER