Sağlık
  • 27.11.2016 00:09

Kanser olduğunu çantası sayesinde öğrendi

29 yaşındaki kadının yeni aldığı kol çantasından sonra omuzları ve boynu ağrımaya başladı. Başta çantasının ağırlığından olduğunu düşünen genç kadının kanser olduğu anlaşıldı.

Jade Lagden isimli 29 yaşındaki kadın, doktorların kanser olduğunu kol çantası sayesinde teşhis ettiğini iddia etti. Daily Mail'de yayınlanan habere göre geçtiğimiz aylarda kendisine hediye edilen kol çantasından sonra Jade'in omuzlarında ve boynunda dayanılmaz ağrılar baş gösterdi.

Jade, ilk başlarda çantasının fazla ağır olduğunu ve ağrının kas çekilmesinden kaynaklandığını düşündü. 6 hafta sonra hastaneye gidince ikincil meme kanseri teşhisi konuldu. Üstelik tümör, karaciğerine  ve lenf nodüllerine yayılmıştı. Hastalığının tedavisi olmasa da yüksek dozda kemoterapiyle Jade'in tümörleri küçültülmeye çalışılıyor.

11 yaşındaki oğluyla biraz daha zaman geçirebileceği için şükreden Jade, meme kanserine dikkat çekmek için hikayesini paylaştı.

Semptomların çantasının ağırlığı sayesinde ortaya çıktığını söyleyen 29 yaşındaki kadın, "Ağrılarım olmasa doktora gitmeyecektim ve hastalığım bu kadar erken teşhis edilmeyecekti. Çantam sayesinde çocuğumla birkaç gün daha fazla geçirebileceğim." diye konuştu.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 26.11.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER