Sağlık
  • 7.7.2017 12:06

Saç Dökülmesi Biotin

Her kadın ve erkek sağlıklı ve gür saçlara sahip olmak ister. Saçları dökülmesin, her zaman bakımlı ve parlak bir şekilde sağlıkla uzasın ister. Saç bakımında son derece etkili sonuç veren DermoskinMedobiocomplex Kadın ve Erkek ürünleri saçların daha sağlıklı bir şekilde uzamasına ve daha canlı, daha parlak saçlara sahip olmaya yardımcı olmaktadır. Dermoskin'inMedobiocomplexve DermoskinBiotin şampuan serisi normal, kuru ve yağlı saçlara özel çeşitleri ile saçların sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olan etkili saç bakım ürünleridir.

Dökülmeden Sağlıkla Uzayan Saçlar

DermoskinMedobiocomplex Kadın, vitamin, mineral, aminoasit içeriği ile saç kaybına neden olan, başta doğum, stres, vitamin eksikliği gibi sorunlarla mücadelede yanınızdadır ve biotin, demir &çinko eksikliğine bağlı saç dökülmelerini önlemeye yardımcı olmaktadır. B1, B5, B6, FolicAcid, L-Cystine ve L-Methionine ve ZincOxide yüklü olan ürünler saç folükülünü besleyen, saçların uzamasına yardımcı olan, saçın parlaklığını ve canlılığını destekleyen kan dolaşımını hızlandırarak saç köklerini güçlendiren ve keratin oluşumuna yardımcı olan etkili içeriği ile saçların her zaman sağlıklı uzamasına ve canlı kalmasına yardımcı olmaktadır.

DermoskinMedobiocomplex Erkek ise “AndrogenetikAlopesi” gibi vakalarda DHT oluşumunu engellemeye, saçın beslenmesini arttırarak ömrünün uzamasına, saç kalitesinin artmasına ve saç kaybını belirgin bir şekilde önlemeye yardımcı olur. Tüm saç dökülmesi tiplerine (hormonal dökülme dahil) uygun olarak formüle edilmiştir. Saç folikülünü uyarmaya, DHT oluşumunu engellemeye, saçın beslenmesini arttırarak ömrünün uzamasına, saç kalitesinin artmasına ve saç kaybını belirgin bir şekilde önlemeye yardımcı olur

Yıpranmış ve Dökülen Saçları Geri Kazanın

Dermoskin saç bakım serisi gür ve parlak saçlara sahip olmanın yanında saçların sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olmaktadır. Her bir saç bakım ürününde yer alan biotin, saç folükülünü besleyen, dökülmelere karşı saçların direncini arttıran bir vitamindir. Saç kaybının önlenmesine ve saçların sağlıkla uzamasına yardımcı ürünleri ile Dermoskin, kopmayan, kırılmayan, dökülmeyen, kepeklenmeyen ve sağlıklı bir şekilde uzayan saçlara kavuşmayı destekleyen kaliteli bir saç bakım serisine sahiptir.

 Diğer Dermoskin saç serisi ürünlerimiz için www.dermoskin.com.tr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Güncellenme Tarihi : 7.7.2017 12:08

İLGİLİ HABERLER