Sağlık
  • 11.9.2017 13:30

Skinceuticals Felsefesi ve Ürün Özellikleri

Dr. Sheldon Pinnell tarafından bir süre devam eden çalışmaların ardından 1994 yılında kurulan SkinCeuticals, günümüzde dermatoloji alanında en iyi firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.  Markanın gelişim sürecinde birçok aşama kaydedilmiş,  devamlı yükselen bir çıtada hazırlıklar tamamlanmıştır. Örneğin marka 1997 yılında serum 10 ve 15’i sunar. 1999 yılında formüllerde yer alan E vitamini seviyesi iki katına çıkarılmış ve antioksidan etkinin daha da artması sağlanmıştır. SkinCeuticals, 2002 yılında ilk %100 fiziksel güneş korumasını (Physical UV Defense SPF 30) piyasaya sunar. Sonraki yıllarda da liste uzamaktadır.

 Skinceuticals Ürün Felsefesi

Bütün cilt tiplerinin farklı bakım ihtiyacını karşılayan SkinCeuticals, ürün felsefesi olarak şunlardan yola çıkar:

Önleme

Koruma

Düzeltme

Cilt sağlığını kazandırmaya yönelen bu prensipler, ürün cilt yapısıyla temel uyumu sağlayacak biçimde oluşturulmuştur. Vücudun en büyük organı olan cilt için özen gösteren içerikler geliştirilir.

Mineral Matte UV Defense Spf 30 Güneş Kremi 

 Her cilt tipine yönelik hazırlanan içeriklerden oluşur.  Nem dengesini sağlayan ürün, sadece güneş koruyucu değil çok yönlü bir etkiye sahiptir.  Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlar, aşırı yağı yok eder ve parlamaların önüne geçer. Melanin dağılımındaki dengesizlikler nedeniyle oluşan kahverengi lekelerin giderilmesini sağlar. Güneş ışınlarının neden olduğu kuruluğu engeller, kalıcı nem sayesinde cilt yapısının direncini geliştirir. Daha pürüzsüz bir görüntü sağlayan krem, geniş gözenekleri olan cilt yapılarında da sorunu giderecektir. Kullanım sırasında yağlı his bırakmaz. Diğer güneş koruyucularda olduğu gibi beyaz renk kalıntısı yoktur. Ürün güneşe çıkmadan bir süre önce kullanılmalı, birkaç saat arayla yenilenmelidir.

Retinol 0,5 Refining Night Cream  

Yeniden yapılandırıcı gece kremidir. Yaşlanma önleyici serum, hücrelerin daha hızlı yenilenmesini sağlayarak süreci yavaşlatır. Leke sorunlarında etkilidir. İnce çizgilerin kısa sürede giderilmesine yardım eder. Gözenekleri besleyen ve daha canlı bir görünüm sağlayan bakım kremi gece yatmadan önce temiz bir cilde uygulanmalıdır. Kuruluk nedeniyle görülen tahrişi engelleyen SkinCeuticals Refining Night Cream, cildi hem dışarıdan hem de içeriden olumlu yönde etkileyerek güçlü koruma sağlar.

 Skinceuticals H.A. Intensifier 30 ml Kırışıklık Serumu 

İlerleyen yaşa bağlı olarak cildin ürettiği asit seviyesinde değişim görülür. Bu açıdan kırışıklık ve sarkmaların önüne geçecek bir desteğe ihtiyaç vardır. H.A. Intensifier Kırışıklık Serumu yaşlılık sürecinin getirdiği olumsuzlukların önüne geçer. Uzun süreli nemlendirme etkisi sayesinde direnç geliştirir. Kolayca kullanımı olan ürün, kullanım talimatları dikkate alınarak uygulanmalıdır.

Phloretin CF Antioksidan Serum 

Onarıcı ve antiaging özellikli bir üründür.  Yüksek nem oranı sayesinde kırışıklık, ince çizgi sorunlarını yok eder. Cilt sağlığını olumsuz etkileyen tüm çevresel faktörlerin önüne geçer. Bakım serumu hücresel düzeyde etkisiyle iyi ve sağlıklı hücrelerin yeniden yapılandırmasına imkân verir. Serbest radikallerin sayısını minimum seviyeye indirecektir. Canlı, sağlıklı, ışıltılı bir cilt gelişimini destekler.

Launches Triple Lipid Restore 2:4:2 

Yaşlılık tamamen yok edilemese de belirtileri en aza indirgenebilir. Sağlıklı ve esnek bir cilt yapısı kazandırmak üzere geliştirilen Launches Triple Lipid Restore 2:4:2 pürüzsüz bir görünüm sağlar. Formülündeki seramid yaşlılık belirtileriyle güçlü biçimde mücadele eder. Ürün ilk kullanımdan itibaren gözeneklerin sıkılaşmasını sağlar. Dokusu hafiftir ve hızlı bir şekilde etkisini gösterir.

Mineral Eye UV Defense Spf30 

Bütün göz çevresini güneş ve diğer çevresel etkenlere karşı korur. Profesyonellerin tercih ettiği SkinCeuticals Mineral Eye UV Defense, mineral filtresi ve geniş spektrumu ile fark yaratır.  Cildin doğal renk tonunu ayarlar, dengeleyici bakım sağlar.

SkinCeuticals Ürünleri satış noktaları

SkinCeuticals ürünleri pek çok eczanede satılmaktadır. İndirimli fiyatlar için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz.

https://www.narecza.com/skinceuticals

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 11.9.2017 13:31

İLGİLİ HABERLER