Sağlık
  • 2.7.2017 09:35

Uriage Marka ve Seri Özellikleri

Uriage Marka ve Seri Özellikleri

Adını Fransa’nın bir kasabasından alan Uriage1992 yılında kurulmuştur. Termalsuyu kaynağından alarak kendi teknolojisi ile birleştirir ve ideal cilt bakım ürünleri hazırlar. 4000’den fazla patenti olan marka, bütün ürünlerinde yatıştırıcı bu sudan yararlanır. Dermakozmetikte yeni bir bakış açısı geliştirmiş, sedef, egzama ve kaşıntı gibi önemli deri hastalıklarında güçlü bir tedavi desteği sağlamıştır.

Termal Su Mineral İçeriğinin Yararları

Uriage tarafından kullanılan termal suyuniçerisinde, dermatoloji alanında kullanılan miktardan çok daha fazla mineral tuz ve element bulunmaktadır. Bu içerik şöyle açıklanabilir:

Rahatlatıcı etkiye sahip kalsiyum ve çinko

Onarıcı etkisi olan manganez ve bakır

Serbest radikallere karşı manganez

Filmojenik etki, su kaybını önleyen formül, yüksek silisyum içeriği

Nemlendirici etkiye sahip mineral tuz bileşimi

İzotoniklik, yani cilt hücrelerinin fizyolojisine uygun olma

Bakteriyolojik olarak saf ve güvenli olma, tahriş olan, zarar gören aşırı hassas ciltler için ideal kullanım.

En Popüler Uriage Ürünleri

Uriage ürünleri kendi içerisinde farklı serilere ayrılır. Bu serilerin içerisindede yeniden çeşitli ürünler bulunmaktadır. Ürünler, maksimum performans göstermek üzere formüle edilir.

Uriage Bariederm: Günlük cilt bakımı, hasar onarımı, yatıştırma etkilerine sahip seridir. Kilo alıp vermeye bağlı oluşan çatlaklarda, doğum sonrası çatlaklarda, kuruluk hissi ve tahriş sorunlarında etkili çözüm geliştirmektedir. Özel bileşenleri sayesinde cildin yumuşamasını, pürüzsüz bir görünüm elde etmesini sağlar. Alerjiye karşı direnç geliştirir, hücresel düzeyde onarım sağlar. Lips Levres Dudak Kremi çatlamış dudaklara özel bir üründür. Fissures Crack Ointment Merhem, hasar gören cildin onarımına yönelik olarak geliştirilmiştir. Kuruluğu önler, kalıcı nemlilik sağlar ve esneklik kazandırır, cilt bariyerini güçlendiren etkiye sahiptir. Reconstructive Bariyer Oluşturucu- Onarıcı Krem, cildi tahriş eden, alerjiye neden olan durumlar için etkili koruma sağlar.

Uriage Bariesun:Güneş öncesi ve sonrası ürün çeşitleriyle etkili koruma sağlar. Güneş kaynaklı leke, yanık, erken cilt yaşlanması gibi sorunlarda etkilidir. Ciltteki yanma hissini yok eder, tahriş gibi olumsuz etkilere karşı direnç sağlar. Cildin nem seviyesini geri kazanmaya yarar.  Serideki ürünlerin bazı özellikleri şöyle sıralanabilir:

Self Tanning Golden Gel Yüz ve Vücut Otobronzu Autobronzant Jel, Güneş ışınlarına karşı doğal bronzluk etkisi, kıyafetlerde iz bırakmadan etkili koruma.

Self Tanning Spray Otobronzu Autobronzant Bronzlaştırıcı Sprey, Mikro-difüzyon özelliği ile doğal bir görünüm

After Sun Soothing Spray GüneşSonrası sprey, güneşten zarar görmüş ciltleri onarım,  ferahlık hissi

Sensitive Sun LipStick SPF 30 Dudak GüneşKoruyucu, dudaklardaUV ışınlarına karşı filtre görevi

Mineral Cream SPF 50 Hızlı ve kolay emilim hassas olan çocuk ciltlerinde güneşe karşı koruma

Tinted SPF 50 Doree Gold Renkli Güneş Koruyucu, erken yaşlanma belirtilerine karşı direnç

Tinted SPF 50 Claire Fair Renkli GüneşKoruyucu, alerjiye yatkın ciltlerde yüksek faktörlü koruma

Uriage Depiderm: Hamilelik döneminde oluşan lekeler, doğum lekelerini azaltmaya yarayan güçlü bir seridir. Ciltte yeni lekelerin oluşmasını engeller.Güneş kaynaklı lekelerin giderilmesine yardım eder. SPF 50 Leke Oluşumunu Engelleyici Bakım Kremi, formülündeki antioksidan özelliği sayesinde lekelerin azalmasında etkili bir üründür. Lekelerin tekrar etmesini önler. Intensive Cream Leke Oluşumunu Engelleyici ve Giderici Bakım Kremi lazer, peeling gibi dermatolojik uygulamalar sonrasında leke görülen bölgelerde kullanılmak üzere oluşturulmuştur.

Uriage Kullanım Önerileri

Marka ürünlerini kullanırken talimatlara dikkat etmeniz önerilir. Zaman ve uygulama şekli açısından ayrıntılara önem vererek daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Kendinize uygun ürün seçmeyi unutmayın.

Uriage nereden alınır?

Uriage ürünleri nar ecza dan indirimli olarak satın alabilirsiniz.

 

 

Güncellenme Tarihi : 2.7.2017 09:36

İLGİLİ HABERLER