Bilim
  • 9.9.2021 09:06

SAĞLIKLI BİR CİLT, SIFIR KIRIŞIKLIK, LEKE TEDAVİSİ: ALTIN İĞNE

SAĞLIKLI BİR CİLT, SIFIR KIRIŞIKLIK, LEKE TEDAVİSİ…

 

HEPSİNİ BİR ARADA SUNAN YÖNTEM: ALTIN İĞNE

 

Duru ve temiz bir cilt kimin hayali değildir ki? Makyaj yapmadan da cildimizin pürüzsüz, gergin ve lekesiz bir görüntüye sahip olmasını sağlamak hepimizin arzusu.

Bunun için çeşitli yollara eminim ki başvurmuşsundur. İnternette çeşitli araştırmalar yapıp kendi kendine kürler bile geliştirmiş olabilirsin belki. Ama şimdi seninle detaylarını paylaşacağımız altın iğne yöntemiyle, hayal ettiğin o güzel cilde kavuşmanın imkansız olmadığını göreceksin.

Cildi temizlemek, gençleştirmek, germek,  leke tedavisi yapmak, ciltteki renk tonunu eşitlemek için altın iğne uygulaması inanılmaz etkili. Şimdi aklındaki soruları cevaplamaya başlayalım…

 

 

Altın İğne Uygulaması Nedir ?

 Altın iğneler ile yapılan bir radyofrekans uygulaması. Cihazın başlığı üzerinde altın kaplı iğneler bulunuyor. Bu iğneler aracılığıyla cilde radyofrekans enerjisi veriliyor. Bu iğneler sayesinde derinin en derin kısmına kadar inilebiliyor. Bu da uygulamanın ciltte ne kadar geniş ve derin bir etki yaratabileceğini gösteriyor.

 

Altın iğne uygulaması kimlere yapılır?

Altın iğne uygulamasında yaş sınırlaması yok. O kadar çok yönlü bir uygulama ki altın iğne, hangi yaşta neye ihtiyacın olursa olsun, bu ihtiyaçlarına cevap alabiliyorsun. İstersen gözeneklerini temizlet, istersen kırışıklıklarından kurtul, istersen elastikiyeti durdur, istersen de leke tedavisi için bu yönteme rahatlıkla başvur…

Kadınların bakımına daha düşkün olduğu algısı baskın geliyor olsa da artık erkekler de kişisel bakım konusunda geliştirilmiş her yöntemden sonuna kadar faydalanıyor. Yani en başta belirtmeliyiz ki altın iğne yöntemi kadınlar kadar erkeklerin de hayatına dokunuyor. Altın iğne nimetlerinden hem kadınlar hem de erkekler faydalanabiliyor.

Genç yaştaki kişiler için de altın iğne yöntemi çok tercih ediliyor. Neden mi? Özellikle genç yaşlardaysan aktif akneler ile daha sıklıkla karşılaşıyorsun. Hem bu aknelerden kurtulma da hem de aknelerin sebep olduğu cilt tonu farklılıklarına yönelik leke tedavisi gerçekleştirmede altın iğne tedavisi bire bir.

Daha ileriki yaşlarda ise kırışıklıkların başlaması ve sarkma gibi şikayeti olan herkes sağlıklı bir cilde yeniden kavuşmada altın iğne yöntemine başvurabiliyor, hasar görmüş cildinin kendini onarmasında cildine altın iğne yöntemi ile yardımcı olabiliyor.

 

Altın iğne uygulaması ne yararlar sağlıyor?

Altın iğne uygulamasının kullanım alanı tahmin edemeyeceğin kadar geniş. Altın iğne yöntemiyle dokunun kendini yeniden yapılandırması, dokudaki hasarların onarılması sağlanıyor. Bu sayede daha parlak, canlı ve kaliteli bir cilt görüntüsüne kavuşuyorsun. Cildin kendi hasarlarını onardığını düşünsene! Bu şu anlama geliyor ki, cildine baktığında gözüne çarpan tüm rahatsızlıklardan bu yöntem ile kurtulabilirsin.

Altın iğne tedavisine gittiğinde ne gibi sonuçlar alacağın kısmını biraz daha detaylı anlatalım. Bir kere yüzünde gördüğün iri gözenekler kesinlikle sıkılaşacak ve çok daha gergin, temiz bir cilt görüntüsüne kavuşacaksın.

Ayrıca cildinde akneler, akne izleri, yara izleri varsa bu pürüzleri gidermek amacıyla yapılan leke tedavisi uygulamalarında da altın iğne inanılmaz etkili. Özellikle cilde bu kadar fayda sağlayan bir yöntemle aynı anda leke tedavisi de yapılabiliyor olması çok büyük bir avantaj. Sağlıklı bir cilde kavuşmak için tercih ettiğin bu yöntem, senin yüzündeki en ufak sivilce lekelerinden bile kurtarabilir.

Altın iğnenin bir diğer faydası da ciltteki elastikiyeti arttırması. Cildi sıkılaştırarak ciltteki sarkmaların önüne geçiyor ve ciltte bir sıkılaşma sağlıyor. Sadece sarkma da değil, yüzde ve boyunda meydana gelmiş ince kırışıklıklardan da seni kurtarıyor. Kaz ayaklarındaki, dudak üstündeki çizgiler bu yöntem ile toz olup uçuyor diyebiliriz. Gıdı bölgesi kendini toparlıyor. Adeta altın iğne ile gençleşiyorsun!

Yüzündeki o yorgun görüntü hangi yaşta olursan ol canlı ve dinamik bir görüntüyle çevrene enerji saçıyor, etrafı ışıldatıyorsun!

 

Altın iğne acılı bir uygulama mı?

İğne kelimesi işin içine girince biraz korku uyandırdığı kesin. Ancak asla korkulacak, acılı bir yöntem değil. İşlem esnasında hiçbir şekilde kanama, morarma gibi sorunlar yaşamıyorsun. Yani bu altın iğne, aslında senin bildiğin iğnelerden değil. Kesinlikle ağrısız ve oldukça da konforlu. İşte bu yüzden, korkmadan, endişe duymadan cildini güzelleştirmek için altın iğne uygulamasını tercih edebilirsin.

 

Altın iğneden sonuç almak için kaç seans yapılmalı?

Altın iğne seans sayısı tedavinin amacı ve kişinin ihtiyaçlarına göre değişebiliyor. Genele bakıldığında, ortalama olarak 3 seans uygulama yapıldığını ve seans aralıklarının 3 hafta arayla uygulandığını söyleyebiliriz. Seans süreleri ise yaklaşık olarak 30- 45 dakika aralığında oluyor.

Seans öncesi bir anestezi kremi sürülüyor ve kremin etkisini göstermesi için yaklaşık 15 dakika kadar bekleniyor. Yani seans süresi ile birlikte klinikte geçireceğin toplam süreyi bir- bir buçuk saat olarak düşünebilirsin.

 

Sen de altın iğne tedavisinden faydalanmaya ve göz kamaştıran, sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olmaya karar verdiysen altın iğne fiyatları  için ve leke tedavisi fiyatları için  hemen ++90 212 241 46 24 no’yu arayarak Quartz Clinique’e ulaş ve randevunu planla…

 

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

Güncellenme Tarihi : 9.9.2021 09:07

İLGİLİ HABERLER