Süleyman Şah’ın eski türbesinin nakli ve türbeyi koruyan Saygı Karakolu’ndaki personelin tahliye edildiği Şah Fırat operasyonuna katılan tank ve özel birlikler, operasyonun ardından türbenin yeni yeri olan Suriye’nin Eşme Köyü’nde bir süredir görev yapıyordu. Yeni tank ve personelin gelmesi ile operasyonun ardından bölgede kalan son grup da birliklerine geri gönderildi. Karayolu ile dönen tankları taşıyan askeri TIR’lar ve personeli taşıyan minibüsler, yolda uzun araç konvoyu oluştu.
SERHAT DEMİR
Şah Fırat Operasyonu'na katılan grup bölgeden ayrıldı

Hızlı Özet
“Suriye’nin Halep kenti Karakozak Köyü yakınlarında bulunan Süleyman Şah türbesinin nakli ve Saygı Krakolu'nun tahliyesi operasyonuna katılan tank ve askeri personelden oluşan son grup da bölgeden ayrıldı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ABD uzayda silahlarının bulunduğunu ilk kez açıkça kabul etti
ABD Hava Kuvvetleri Bakanı Troy Meink, ABD'nin yörüngede bir uzay silahı konuşlandırdığını kabul etti.

İşte Yeni Parti için düşünülen yeni isim
Kulisleri sallayacak iddia! İşte Yeni Parti'ye düşünülen alternatif isim belli oldu..

Erdoğan Mekke anlaşmasında çok güzel gelişmeler var
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Unutmayın, biz Riyad'daki, Mekke'deki savunma paktı ile ilgili adımı niye attık? Attığımız bu adımla inşallah İslam dünyasına buradan bir sinyal verelim. Güzel gelişmeler var.

Özgür Özel şok oldu... Yargıtay’dan Yeni Parti’ye “Adınızı değiştirin” tebligatı
Başsavcılık, "Yeni CHP" adıyla faaliyet gösteren siyasi partinin adının, logosunun ve kısaltmasının, Özgür Özel liderliğindeki ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile karıştırılabilecek derecede benzerlik taşıdığına karar verdi.