Spor
  • 20.3.2007 19:47

SAHAYA ATILAN BIÇAK GALATASARAY'I YAKTI!

ANKARA - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantının ardından futbol disiplin kurallarına uymayanlara ceza yağdırdı.
     Kurul, Galatasaray Kulübü hakkında 11 Mart tarihinde oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası ile birlikte 10 bin YTL para cezası verilmesine karar verdi.
     Beşiktaş'a 11 Mart tarihinde yapılan Ankaragücü-Beşiktaş maçında çıkan saha olayları nedeniyle 15 bin YTL para cezası veren PFDK, aynı maçta Ankaragücü Kulübü hakkında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 30 bin, müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 20 bin, ayrıca farklı bilet fiyatları uygulanarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle de 2 bin 500 YTL olmak üzere toplam 52 bin 500 YTL para cezasına hükmetti.
     PFDK, Trabzonspor'a ise Galatasaray müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 10 bin YTL para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine karar verdi.
     Çeşitli kulüp, yönetici, sporcu ve antrenörleri cezalandıran kurul, Sakaryaspor'u ise 9 Mart tarihinde oynanan Sakaryaspor-Kayserispor müsabakasında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunması ve aynı fiilin bir sezon içinde ikinci kez tekrar edilmesi nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 31 bin YTL para cezasına çarptırdı. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:52

İLGİLİ HABERLER