Yaşam
  • 24.5.2013 10:11

Sahte PSY tüm dünyayı kandırdı

’Gangnam Style’ şarkısı ile dünyaca üne kavuşan Güney Koreli şarkıcı PSY’ı tıpatıp taklitçisi, Cannes Film Festivali’nde ünlüler de dahil herkesi kandırdı.

Partilere katılan, kırmızı halıda poz veren PSY, YouTube’da Gangnam Style şarkısıyla 1 milyar rekorunu kıran şarkıcı değil onub tıpatıp benzeriydi.

PSY gibi giyinen ve onun tarzında güneş gözlükleri takan bu kişi, lüks restorantlardaki yemeklere ve ünlülerin için düzenlenen partilere katılmayı başardı.

Partilere katılan birçok ünlü isim sahte PSY’la fotoğraf çektirerek sosyal medyada paylaştı. Sahte PSY’ın kurbanlarından Bond kızı Naomie Harris, ‘PSY’la birlikte Cannes’da partideyiz’ tweet’ini paylaşanlar arasındaydı.

Hollywood Reporter’ın haberine göre Fotoğraf ajansı Getty Images’ın bölümlerinden FilmMagic, sahte PSY’ı ayırt edemeyerek Cannes fotoğraflarında PSY’ın adını geçirdi.

Sahte PSY krizini çözen kişi ise PSY’ın kendisi oldu. Ünlü sanatçıların paylaştığı tweetler dikkatini çeken PSY, ‘Görünen o ki Cannes’da bir tane daha PSY var. Selam söyleyin’ tweetini paylaşarak Singapur’da olduğunu belirtti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:03

İLGİLİ HABERLER