Asayiş
  • 9.8.2009 00:04

SAHTE YÖNETMENE KANAN KIZLAR SOLUĞU MAHKEMEDE ALDI!..

Sigortacı Seçil A., geçen yıl Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı suç duyurusunda şu şikayette bulundu:

“Bana kendisini yönetmen asistanı olarak tanıtan Yeliz K. ‘Biz ne kazmaları adam ettik. Senin bu işi yapmaman imkansız’ dedi ve dizilerde rol verebileceklerini söyledi. Kendisini yönetmen olarak tanıtan Ahmet Hakan Yaşar bana, yeni çekilecek bir dizide, ‘Doktor Pınar’ rolünü teklif etti. Bu role alışabilmem için uzun bir süre birlikte olmamız gerektiğini söyledi. Ben de kendisine güvenip teklifini kabul ettim. Bu şekilde yaklaşık 2 ay benim evimde kaldı. Kredi kartlarımdan 15 bin TL kullandı. Borcu istediğim için beni tokatladı.

Vatan'ın haberine göre Seçil A.’nın tanık olarak gösterdiği arkadaşı Sinem Ç. de sahte yönetmenin, kendisini de ”rol“ bahanesiyle kandırdığını ve bu amaçla 900 TL’sini aldığını ileri sürdü. Halen başka suçtan hapiste bulunan Yaşar hakkında “basit yaralama“ ve ”dolandırıcılık “ suçlarından kamu davası açıldı.

Gültepe'de 4 genç kızı filmde oynatacağını söyleyerek kandırıp cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen şüpheli Ahmet Hakan Yaşar'ın hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Ahmet Hakan Yaşar hakkında "Dolandırıcılık, Cinsel Saldırı ve Cinsel Taciz" suçlarından 8 yıldan 17 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırladı.

(haberturk)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER