Sakarya'da bir kişi minarede ölü bulundu

1 dk okuma
Sakarya'da bir kişi minarede ölü bulundu

Hızlı Özet

Hendek'te elektrik isleriyle ugrasan 37 yasindaki Soner Gözdagi, Büyük Camisi'ndeki arizayi onarmak için minareye çikti.






Hendek'te elektrik işleriyle uğraşan 37 yaşındaki Soner Gözdağı, Kemaliye Mahallesi'nde bulunan Büyük Camisi'ndeki arızayı onarmak için minareye çıktı.



MİNAREDE BULUNDU



Kendisinden uzun süre haber alamayan Gözdağı’nın ailesi, kontrol için camiye gittiğinde Gözdağı'nı minare içerisinde hareketsiz şekilde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince öldüğü tespit edilen Gözdağı'nın cesedi, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra Gözdağı'nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.




Bu haber 510 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlkay Çiçek’in skandalları! Sevgiliye 726 bin lira harçlık
Asayiş

İlkay Çiçek’in skandalları! Sevgiliye 726 bin lira harçlık

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek hakkında yürütülen soruşturmada üç kadın şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde Çiçek’in sevgilisi olduğunu söyleyen Nilüfer Sezer’e uçak ve otel masraflarının yanı sıra yaklaşık 726 bin TL 'harçlık' gönderdiği, belediyedeki 'gizli odada' ise dolar, avro ve Türk lirasından oluşan balya balya paraların görüldüğü öne sürüldü.

Habervitrini11042 Görüntüleme
"C31K" terör estirecekti! Yeni nesil suç örgütüne operasyon
Asayiş

"C31K" terör estirecekti! Yeni nesil suç örgütüne operasyon

“C31K” adlı gizli siber suç ağı çökertildi. Emniyet, 27 şüpheliyi gözaltına aldı. Okullara saldırı planı yapan çetenin, müstehcen çocuk görüntüleri paylaştığı, hayvanlara eziyet ettiği ve millî-manevi değerlere hakaret ettiği belirlendi.

Habervitrini12222 Görüntüleme
Timur Cihantimur duruşmasında para teklif edildi, acılı baba sert çıktı
Asayiş

Timur Cihantimur duruşmasında para teklif edildi, acılı baba sert çıktı

Timur Cihantimur'un yargılandığı davada sanık avukatı, Oğuz Murat Aci'nin eşiyle tazminat konusunda anlaştıklarını, diğer müştekilerle de anlaşmak istediklerini söyledi, duruşma 2 Aralık'a ertelendi. Duruşma sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan acılı baba “Maddi destekleri kabul etmiyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Habervitrini10631 Görüntüleme
Fenomen Fatma Soydaş tahliye edildi
Asayiş

Fenomen Fatma Soydaş tahliye edildi

“Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Fatma Soydaş 2 ay sonra cezaevinden tahliye edildi.

Habervitrini10414 Görüntüleme