Spor
  • 1.5.2006 00:00

SAKARYA'DA MAÇ OYNANIRKEN SU BORUSU PATLADI, SAHA GÖL OLDU

RECAYİ YÜKSEL - MEHMET KARAKAŞ
SAKARYA (İHA) - Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde oynanan Türkiye 3. Futbol Ligi'ne terfi maçı, ilginç görüntülere sahne oldu.


Karasu İlçe Stadı'nda oynanan Türkiye 3. Futbol Ligi'ne terfi maçında Zonguldak Belediyespor ile İstanbul Sinop Özlemspor takımları karşılaştı. Maçın ilk yarısı, 1-1 berabere sona ererken, 2. yarıda uzun süre gol olmaması Zonguldaksporlu seyircileri kızdırdı.

Seyircilerin bulunduğu tribünler bir anda karışırken, polisin araya girmesiyle fanatik taraftarlar stat dışına alındı. Çıkan olaylar, Zonguldak Belediyespor'un golü bularak 2-1 öne geçmesiyle yatıştı. Bu arada, karşılaşma oynanırken böylesi ancak Türkiye'de olur dedirten bir olay yaşandı.

Karşılaşmada dakikalar 68'i gösterdiğinde stadın ana giriş kapısının yanında altyapı çalışması yapan belediye ekipleri, ana su borusunu patlattı. Ana su borusunun patlaması ile birlikte karşılaşmanın oynandığı saha sular içinde kaldı.

 Sahaya bir anda boşalan su, herkesi şaşkına çevirdi. Sahayı su bastığını gören karşılaşmanın orta hakemi Sinan Cem İyihuylu, bir süre sonra karşılaşmayı durdurdu. Daha sonra görevliler, saha giriş kapısına set yaptı. Ayrıca suyun geldiği bölgeye ambulans yerleştirilerek suyunu gelmesi engellenmeye çalışıldı. Ardından görevliler, ellerinde süpürge ve küreklerle sahadaki suyu tahliye etti. Suyun kesilmesinin ardından, yaklaşık 15 dakika duran oyun yeniden başladı. Karşılaşmadaki üstünlüğünü koruyan Zonguldak Belediyespor, maçtan 2-1 galip ayrılarak 3. Lig'e yükseldi.


Öte yandan, maçın sona ermesinin ardından Zonguldak Belediyesporlu futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar, sahada büyük sevinç yaşadı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:25

İLGİLİ HABERLER