Spor
  • 29.9.2008 00:02

SAKATLARDAN İYİ HABERLER...

Sivasspor maçının ikinci yarısında sol üst baldırındaki ağrılar nedeniyle oynayamayan Emre Belözoğlu'nun durumunun da iyi olduğu ve bu futbolcunun da Dinamo Kiev'e karşı sahadaki yerini alabileceği açıklandı.
Sivasspor mücadelesinde sol dizine darbe alan ve dün MR'ı çekilen Lugano ise bugün yine takımdan ayrı salonda çalıştı ancak durumunun ciddi olmadığı ifade edildi.
Dünkü çalışmaya boynundaki ağrılar nedeniyle çıkmayan Alex ile belinden problemi bulunan Selçuk bu sabah takımla antrenmana katıldı.
Fenerbahçe'de sakat futbolculardan olumlu haberler gelmesi Teknik Direktör Luis Aragones'i sevindirirken, İspanyol hocanın futbolcularını uyardığı da öğrenildi.
Aragones'in "Sahada yürüyecek haliniz yok, anlamıyorum. Mücadele gücünüz yok denecek kadar az. Lig daha uzun bir maraton, kayıpları belki telafi edebiliriz ancak şampiyonlar liginin telafisi zor. Dinamo Kiev maçında sizlerden mutlak 3 puan bekliyorum" dediği belirtildi.
Bu arada Fenerbahçe'nin rakibi Dinamo Kiev Pazartesi saat 12'de İstanbul'a gelecek. Salı akşamı oynanacak maçı Avusturyalı hakem Thomas Einwaller yönetecek.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER