Spor
  • 30.10.2012 23:53

"Saldıran bir Fenerbahçe geliyor"

Fenerbahçe dergisinin kasım ayı sayısına açıklamalarda bulunan Caner, 3 kulvarda başarılı olmak istediklerini söylerkenyen  Caner, "Gerek ligde, gerek Türkiye Kupası’nda gerekse de Avrupa’da iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Kaliteli bir kadromuz var" dedi.
Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Caner Erkin, 3 kulvarda sonuna kadar gideceklerini söyledi. Sarı-lacivertli futbolcu, kadro kalitesinin bunu başaracak düzeyde olduğunu dile getirdi. 

"Herkes saldıran bir Fenerbahçe istiyor. Bu da olacak!"

Bu sözler Fenerbahçe ve milli takımın sol kanat oyuncusu Caner Erkin'e ait.


Caner Erkin'den iddialı açıklamalar


Milli futbolcu: "Diğer kulüplerde daha gençtim, buraya olgunluk dönemimde geldim" açıklamasını yapan yıldız futbolcu, ara ara yedek kaldığını hatırlatırken, "Oynamamak, benim futboluma olumsuz bir etki yapmıyor, tam tersi daha da çok hırslandırıyor. Ben önde basmasını, maçı kopartmasını ve risk almasını seven hırslı bir futbolcuyum" diye konuştu.

Futbolu Fenerbahçeli Caner Erkin olarak futbolu bırakmak istediğini söyleyen milli oyuncu, Alex konusuna da değindi. Fenerbahçe'nin 8 senedir Alex de Souza’nın oyun anlayışına göre sahaya çıktığı tespitini yapan Caner, "Birden ayrılması bazı taraftarlarımızı üzdü ama bazıları olumlu karşıladı. Bu konuda bizim bir şey dememiz ise yanlış olur" diye konuştu.

Milli takımın ile ilgili de konuşan Caner, teknik direktör Abdullah Avcı'nın eleştirilmesinin yersiz olduğunu dile getirdi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:34

İLGİLİ HABERLER