Asayiş
  • 13.11.2020 11:31

Saldırı hazırlığındaki 14 terörist öldürüldü

Barış Pınarı bölgesinde 14 terörist etkisiz hale getirildi..

Milli Savunma Bakanlığı, Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermeyeceklerinin altını çizerek, Bölgede her türlü tedbiri alan komandoların sızma girişiminde bulunan 14 teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

Tel Abyad'da Türk destekli gruplar ile YPG arasında çatışmalar patlak verirken, Türk topçu ateşi HAİNLERİN mevzilerini vuruyor.

SOHR aktivistleri, Rakka'nın kuzeyindeki Tel Abyad'ın batı kırsalında Qaza'li ve Saleeb'in cephe hattında Türk destekli gruplar ile YPG arasında ağır ve orta silahlarla çatışmalar olduğunu bildirdi. Bu arada, "Barış Pınarı" bölgelerinde bulunan Türk kuvvetleri, Qaza'li köyünü ağır top ve havan topları ile bombaladı ve bölgeye ateş açıldı, ancak şu ana kadar ölü yaralı sayısı açıklanmadı.

 Suriye Gözlemevi aktivistleri, Qaza'li köyünde rejim güçleri ve QSD'ye bağlı askeri karakollarda ve Rakka'nın kuzeyindeki Tel Abyad'ın batı kırsalındaki silolarda Türk güçleri ve onların vekil grupları tarafından yapılan topçu ateşi izledi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 13.11.2020 11:41

İLGİLİ HABERLER