Asayiş
  • 7.6.2005 00:42

SALDIRIYA UĞRAYAN BAŞKAN VEKİLİ YOĞUN BAKIMA ALINDI...

DURAN FİDAN
ADANA (İHA) - Adana'da, merkez Seyhan İlçe Belediyesi Meclis Salonu kapısında saldırıya uğrayan Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, eski Milletvekili Ali Gören'in yoğun bakıma alındığı bildirildi.


Seyhan Belediyesi'ndeki meclis toplantısına girmek isterken kapıda karşılaştığı bir grup tarafından tekme atılarak yumruklanan Meclis Üyesi Ali Gören, olaydan hemen sonra girdiği meclis salonunda durumu meclis üyelerine anlatmış, daha sonra da ayakta tedavi görmüştü.


Başına aldığı darbeler yüzünden akşam saatlerinde fenalaşması üzerine Adana Numune Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak gözlem altına alınan Ali Gören'in, yapılan muayenesinde burnunda kırık, bacaklarında ezikler ve başında ödem görüldüğü, bunun üzerine de yoğun bakıma alınacağı belirtildi.
Bu arada, Işık Kooperatifi ile ilgili sorunları olduğu iddiasıyla Ali Gören'e saldıran ve olaydan sonra belediyeden ayrılan 6 kişiden Oktay Öztürk, Aldoğan Göçer, Menderes Yanık ve Recep Boyan'ın yakalandığı, ifadelerinden sonra da tutuklandığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:17

İLGİLİ HABERLER