Spor
  • 29.3.2021 12:14

Samatta'ya yarı fiyatını verdiler

Sarı lacivertlilerde golcü sorunu sürerken Samatta konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Erol Bulut ile yolları ayırdıktan sonra takımı Emre Belözoğlu'na emanet eden Fenerbahçe'de sezonun geri kalanında forvette kimin oynayacağı merak ediliyor. Sezon başında Aston Villa'dan transfer edilen Samatta beklentileri karşılayamadı. Az önce canlı yayında paylaşılan bilgiye göre Samatta için Fenerbahçe'ye teklif geldi.

Son dakika haberi... Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen Mbwana Samatta bir türlü beklentileri karşılayamadı. Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Samatta için Fenerbahçe sezon sonunda 6 milyon Euro ödeyecek. Fenerbahçe'nin bugünkü idmanında son bilgileri paylaşan A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul, Samatta için gelen teklifi açıkladı!

FENERBAHÇE'YE SAMATTA PİYANGOSU! TEKLİF VAR...

Canlı yayında açıklanan bilgilere göre Samatta için Fenerbahçe'ye ciddi bir teklif geldi. Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'dan transfer edilen Samatta bu sezon Süper Lig'de yalnızca 4 gol atabildi.

Son olarak Tanzanya'nın Libya ile oynadığı karşılaşmada çok net bir gol pozisyonunu harcayan Samatta, eleştirilerin hedefinde yer aldı.Fenerbahçe'nin bugünkü idmanına katılan A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul, Samatta ile ilgili çarpıcı bir transfer bilgisini paylaştı. Samatta'nın eski takımı Genk'in Tanzanyalı oyuncu için bir teklif yaptığını belirten Ahmet Selim Kul, bu teklifin sezon sonunda resmileşeceğini vurguladı.

SAMATTA'NIN ESKİ TAKIMI GENK'TEN 3 MİLYON EURO!

Tanzanyalı forvet Samatta'nın yıldızının parladığı eski takımı Genk, Fenerbahçe'ye 3 milyon Euro teklif etti. İlk Avrupa deneyimini Genk ile yaşayan Samatta, 2020'nin Ocak ayında 10.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Aston Villa'ya transfer olmuştu.

Samatta, İngiltere Premier Lig'de beklentileri karşılayamadı. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 6 milyon Euro zorunlu satın alma bedeliyle Fenerbahçe'nin yolunu tutan Samatta şimdiye kadar beklentileri karşılayamadı. Emre Belözoğlu'nun gelecek haftalarda forvetteki ilk tercihinin Samatta olması bekleniyor.

Sezon başında Kemal Ademi, Mame Thiam, Enner Valencia, Samatta gibi hücum oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe, bir türlü forvetlerinden verim alamadı. Bu oyuncular arasında en fazla golü Thiam kaydetti. Süper Lig'de 6 gol atan Thiam'ı 5 golle Valencia takip ediyor.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2021 12:23

İLGİLİ HABERLER