Spor
  • 31.8.2013 02:02

"Şampiyonaya hazırız"

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, ay-yıldızlıların fizik olarak Slovenya'da düzenlenecek 2013 Avrupa Şampiyonası'na hazır olduğunu söyledi.
     
"12 Dev Adam"ın Polonya ile oynadığı ve 81-68 kazandığı hazırlık karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tanjevic, form durumlarını görme açısından faydalı bir maç yaptıklarını belirterek, "Hala en üst düzeyde konsantrasyonumuzu, özellikle ribauntta ve savunmada sergileyemiyoruz. Her topun son derece önemli olduğu Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda istenilen düzeydeki konsantrasyonu sağlayacağımıza inanıyorum. Takım olarak fiziksel açıdan şampiyonaya hazırız. Ersan ve Ömer'in form durumu da giderek artıyor. Tüm oyuncular hazır" diye konuştu.
     
"TEK AMACIMIZ MADALYA KAZANMAK"
reklam

Millilerin Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanma şansı olduğuna vurgu yapan deneyimli antrenör, "Tabii ki madalya kazanma şansımızın olduğunu düşünüyorum. Tek amacımız madalya kazanmak. Elbette güçlü rakiplere karşı arka arkaya maçlar yapacağız. Şu anda bizim yapacağımız şey, maçları tek tek düşünmek olacak. Dolayısıyla ben de ilk olarak Finlandiya maçını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
  
"FAYDALI BİR MAÇ OLDU"  
Türkiye gibi iyi bir takıma karşı maç yaptıklarını kaydeden Polonya Başantrenörü Dirk Bauermann ise "Her ne kadar kaybetsek de son derece iyi ve faydalı bir maç oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu'na, başantrenör Tanjevic'e ve Türk Milli Takım'na Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diliyorum. Türkiye'nin son derece güçlü bir takım olduğuna inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:22

İLGİLİ HABERLER