Spor
  • 22.10.2020 10:04

Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz sonuçlar!.. Valbuena kendini asanlardan intikam aldı

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece ve 12 gollü büyük şok! Valbuena, Suarez...

Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta dün gece oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Tarihe geçen gecede en büyük şoku Barcelona'dan Atletico Madrid'e geçen Luis Suarez yaşadı. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Valbuena ise Fransızları çıldırttı.

Devler Ligi'nde ilk hafta maçları sona erdi. Gecenin son bölümünde ise tarihi anlar yaşandı. İşte detaylar...

10 POZİTİF VAKADAN YOKSUN KAZANDILAR

Çarşamba akşamının büyük sürprizlerinden birine Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk imza attı. Ukrayna ekibi dev maç öncesi corona virüs vakaları nedeniyle kadro erozyonu  yaşadı. Andriy Pyatov, Taison, Alan Patrick, Junior Moraes, Mykola Matviyenko ve Taras Stepanenko ile birlikte 10 futbolcu corona virüs testlerinin pozitif çıkması nedeniyle Madrid'e götürülmedi ancak konuk ekip yine de kazanmasını bildi

MUCİZEVİ 3 PUAN

Real Madrid'in ikinci yarıdaki baskısı sadece iki gol getirebilince Ukrayna ekibi büyük eksiklerle geldiği İspanya'dan mucize bir üç puanla döndü: 2-3

CİTY GERİDEN GELDİ, İLKAY SAHNEDE

İlkay Gündoğan'ın formasını giydiği Manchester City ise 1-0 geriye düştüğü mücadelede Porto'yu 3-1'le geçmeyi başardı.

NEFİS FRİKİK GOLÜ

İlk 11'de maça başlayan İlkay Gündoğan 65. dakikada harika bir frikik golüne imza attı. City'nin diğer golleri Aguero ve Fernan Torres'ten geldi. Porto'nun tek sayısını ise L. Diaz kaydetti.

KLOPP'UN SALAH-MANE KUMARI TUTTU

Liverpool, Ajax'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederken İngiliz ekibinde teknik direktör Klopp ilginç bir kararla hem Salah hem Mane'yi son yarım saatte oynatmadı. Daha çok genç futbolculara görev  veren Klopp'un kumarı tuttu ve Ajax kalan bölümde girdiği pozisyonları değerlendiremeyince Liverpool sahadan 1-0 üstün ayrıldı.

SUAREZ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

2015 yılından beri Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanlarda gol atamayan Luis Suarez, son 2 Şampiyonlar Ligi maçında tam 12 Bayern Münih golü izledi.

8-2'DEN SONRA

Uruguaylı golcü, Barcelona ile çıktığı Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih'e karşı büyük hezimet yaşamıştı. İspanyollar 8-2 ile tarihinin en ağır sonuçlarından birini almıştı.

Sezon başı Atletico Madrid'e transfer olan Luis Suarez aynı kaderi bu takımla yaşadı. Bayern Münih, bu kez Atletico'yu sahadan silerken 4-0'la gecenin flaş skoruna imza attı. Coman (2), Goretzka, Tolisso'nun golleri Almanlara zaferi getirdi.

VALBUENA VE BÜYÜK İNTİKAM!

Olympiakos'un Fransız futbolcusu Mathieu Valbuena, Şampiyonlar Ligi'nde bugün eski takımı Marsilya'ya karşı mücadele etti.

2015'te Marsilya ile Lyon arasında oynanan maçta büyük olaylar yaşanmıştı. Maçın başında Lyon'a transfer olan eski oyuncuları Mathieu Valbuena için "Hain" yazan büyük bir pankart açan Marsilya taraftarı, kale arkası tribününde de Valbuena'nın bulunduğu bir maketi tribünlerde idam etmişti.

Şampiyonlar Ligi C grubunda Olympiakos ile Marsilya karşı karşıya gelirken Ev sahibi takım maçı 90+1. dakikada Valbuena'nın asisti sonrası Koka'nın ayağından bulduğu golle kazandı.

Fenerbahçe formasını da başarıyla terleten Valbuena böylece yılların intikamını almış oldu. Öte yandan Olympiakos’a 1-0 mağlup olan Marsilya, 12 Şubat 2012 tarihinden bu yana Şampiyonlar Liginde galibiyet yüzü göremiyor.

Diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle

Midtyjlland 0-4 Atalanta
Inter 2-2 B. Mönchengladbach

Salzburg 2-2 L. Moskova

Güncellenme Tarihi : 22.10.2020 10:10

İLGİLİ HABERLER