Spor
  • 17.5.2013 22:31

Şampiyonluk kutlamasında şok kavga!..

Barcelona'lı oyuncuların alkol duvarını aştığı 22. şampiyonluk kutlamasında Alex Song'un Gerard Pique'yi yumrukladığı fotoğraf güne damga vurdu...

La Liga’nın bitimine haftalar kala en yakın rakibi Real Madrid’in 10 puan önünde şampiyonluğu ilan eden Barcelona 22. lig şampiyonluğunu geçtiğimiz pazartesi günü kutlamıştı. Şehrin sokaklarında yaklaşık 500 bini aşkın taraftarıyla birlikte zaferin tadını çıkaran bordo-mavili futbolcular ile ilgili şok görüntüler ortaya çıktı.

Başta Puyol ve Pique gibi futbolcuların alkol duvarını aştığı kutlamalarda Barça’yı taşıyan üstü açık otobüsten oyuncuların caddeye fırlattığı bira şişelerini temizlik görevlileri toplamakta zorlandı. Puyol’un tişörtünü çıkartıp dans ettiği, Pique’nin az daha şampiyonluk kupasını düşüreceği olay kutlamalarda ilginç bir kavga vardı.

Politikacılar eleştiri yağmuruna tuttu

Bu sezon başında Arsenal’den transfer edilen Alex Song ile Pique arasındaki şakalaşma alkolün de etkisiyle bir anda gerçeğe döndü. Pique’nin elini tutan Kamerunlu savunmacının, yıldız oyuncuya yumruk ve tokat attığı anlar objektiflere yansıdı. Araya giren Valdes ile kaptan Puyol’un da kavgayı ayırmakta güçlük çektiği gözlemlenirken, Şilili Alexis Sanchez’in de yaşananları şaşkın gözlerle izlediği dikkat çekti.

Katalan politikacılar, Barcelona’nın şampiyonluk kutlamalarında ellerinde içki şişeleriyle üstü açık otobüste poz veren futbolcuları gençlere iyi örnek olmadıkları gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:14

İLGİLİ HABERLER