Samsun'da akaryakıt istasyonunda silahlı soygun

••2 dk okuma
Samsun'da akaryakıt istasyonunda silahlı soygun

Hızlı Özet

“Samsun'da silahlı ve maskeli soyguncu akaryakıt istasyonu çalışanlarını silahla etkisiz hale getirerek paraları alıp kaçarken, soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kimliği belirsiz soyguncu, "Para sizin paranız değil, ihtiyacım vardı" diyerek paraları alıp kayıplara karıştı.”






Samsun'da silahlı ve maskeli soyguncu akaryakıt istasyonu çalışanlarını silahla etkisiz hale getirerek paraları alıp kaçarken, soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kimliği belirsiz soyguncu, "Para sizin paranız değil, ihtiyacım vardı" diyerek paraları alıp kayıplara karıştı.



Olay, Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda 19 Eylül gecesi saat 03.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kar maskeli ve ellerinde cerrahi eldiven bulunan soyguncu akaryakıt istasyonunun market kısmına gelerek market sorumlusu İsa B. ile pompa görevlisi Erdal Ş.'ye tabancasını doğrultarak "Parayı ver, parayı ver. Çıkart parayı. Kaldır elleri kaldır" dedi.





İsa B. ve Erdal Ş. ellerini havaya kaldırınca soyguncu plastik kelepçe verdiği İsa B.'nin pompacı Erdal Ş.'nin ellerini kelepçelemesi istedi. Silahlı soygununun ısrarı üzerine İsa B. Erdal Ş.'nin ellerini plastik kelepçe ile bağladı. "Kasa" diye seslenen soyguncu, "Eller yukarı" diyerek parayı istedi ve pompacının markete getirip saydığı 3 bin 500 lirayı aldı.





Yine para isteyen soyguncu İsa B.'nin çekmeceden bin lira daha para vermesi üzerine "Bu kadar mı? " diye parayı azımsayarak, "Para sizin paranız değil, ihtiyacım vardı" diyerek bin lirayı da alıp 4 bin 500 lira ile kaçtı. Soygun anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaybedildi. Akaryakıt istasyonu çalışanları polise ihbarda bulundu. Polis olay yerinden kaçan silahlı soyguncunun kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.



 






Bu haber 1077 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mezitli’de başkan Yardımcısına 5 milyonluk rüşvet suçlaması
Asayiş

Mezitli’de başkan Yardımcısına 5 milyonluk rüşvet suçlaması

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü yolsuzluk soruşturmasında, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Küsbeci ile belediyenin imar biriminde görev yapan eşi Merve Küsbeci hakkında dikkat çeken iddialar dosyaya girdi. Soruşturma kapsamındaki beyanlarda para karşılığında imar değişikliği yapıldığı, otellerdeki imar aykırılıklarına müdahale edilmediği, aylık 50 bin TL ödeme ve 5 milyon TL rüşvet talep edildiği öne sürüldü.

Habervitrini12254 Görüntüleme
79 yaşındaki emekliyi 15,5 milyon TL dolandırdılar: 4 kişi tutuklandı
Asayiş

79 yaşındaki emekliyi 15,5 milyon TL dolandırdılar: 4 kişi tutuklandı

İstanbul Üsküdar’da 79 yaşındaki emekli A.A.’yı “Adınız sahte altın ve para soruşturmasına karıştı” diyerek kandıran şüpheliler, yaklaşık 15 milyon 500 bin liralık döviz ve altını aldı. Olayla ilgili yakalanan 5 şüpheliden 4’ü tutuklanırken, paranın kriptoya çevrilen kısmının izinin sürüldüğü belirtildi.

Habervitrini12204 Görüntüleme
Reyhanlı saldırısı faillerinden THKP-C'li terörist Bülent Dükancı yakalandı!
Asayiş

Reyhanlı saldırısı faillerinden THKP-C'li terörist Bülent Dükancı yakalandı!

Hatay Reyhanlı'da 2013 yılında gerçekleştirilen ve 53 vatandaşımızın şehit olduğu kanlı terör saldırısının faillerinden THKP-C'li terörist Bülent Dükancı, jandarmanın düzenlediği nokta operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Habervitrini9608 Görüntüleme
75 ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 714 kişi tutuklandı
Asayiş

75 ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 714 kişi tutuklandı

İçişleri Bakanlığı son 10 günde 75 ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 985 kilogram 777 gram uyuşturucu madde ile 1 milyon 537 bin 667 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonlarda gözaltına alınan şahıslardan 714'ü tutuklandı.

Habervitrini13852 Görüntüleme