Samsunspor'da Fuat Çapa dönemi

••1 dk okuma
Samsunspor'da Fuat Çapa dönemi

Hızlı Özet

“TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktörlük görevine Fuat Çapa getirildi.”






TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktörlük görevine Fuat Çapa getirildi.



Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Samsunspor, geride kalan 8 karşılaşmada Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde bekleneni veremedi. Samsunspor Kulübü ile Mehmet Altıparmak anlaşarak yollarını ayırdı. Samsunspor'dan yapılan açıklamada ise teknik direktörlük konusunda Fuat Çapa ile anlaşıldığı duyuruldu. İstanbul'da Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım ile bir araya gelen Fuat Çapa, Samsunspor'un yeni teknik direktörü olmayı kabul etti.



Samsunspor'dan yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz Teknik Direktör Fuat Çapa ile 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Yarın sabah saat 11.00'de Nuri Asan Tesisleri'nde tanışma toplantısı gerçekleştirilecek ve teknik direktörümüz basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaktır. Bu anlaşmanın hem teknik direktörümüze hem de camiamıza hayırlı olmasını dileriz. Hoş geldin Fuat Çapa” ifadeleri kullanıldı.



Tecrübeli teknik adam Samsunspor öncesinde Gençlerbirliği (2 kez), RBC Roosendaal, Kasımpaşa (3 kez), Kayseri Erciyesspor, Antalyaspor, Wil 1900, Boluspor, Eskişehirspor ve MKE Ankaragücü takımlarını çalıştırmıştı.




Bu haber 742 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İtalyanlar tedirgin: "Türkler bizden daha iyiler"
Spor

İtalyanlar tedirgin: "Türkler bizden daha iyiler"

İtalyanlar, Fransa’ya kök söktüren millîlerimizi övdü. Çizme basını ay yıldızlı ekibimizin oyununu överken, “İtalya, Türkiye seviyesinde değil. Her türlü sonuca hazırlıklı olalım” ifadelerini kullandı.

Habervitrini13266 Görüntüleme
Fenerbahçe'de kritik gün: Gözler genel kurul toplantısında
Spor

Fenerbahçe'de kritik gün: Gözler genel kurul toplantısında

Sarı-lacivertli kulübün olağan genel kurul toplantısı bugün Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılıyor. Yönetimin ibra ve bütçe gündeminin yanı sıra Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri’nin Hazine’ye ait 14 bin 934 metrekarelik bölümünün satın alınması, stadyum kapasite artışı, Fenerbahçe Müzesi ve Maltepe Futbol Akademisi gibi önemli projeler de üyelerin oylarına sunulacak.

Habervitrini14229 Görüntüleme
İrlandalı kaleci Bazunu'dan İsrail maçında sahaya çıkmayacak!
Spor

İrlandalı kaleci Bazunu'dan İsrail maçında sahaya çıkmayacak!

İrlandalı milli kaleci Gavin Bazunu, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki İsrail maçında forma giymeyeceğini açıkladı. Ülkesini başarıyla temsil etmek için her zaman elinden geleni yaptığı kaydeden 24 yaşındaki file bekçisi, masum insanların öldürülmesine göz yumamayacağını ifade ederek maçta sahada olmayacağını duyurdu.

Habervitrini12342 Görüntüleme
İspanya, İngiltere'yi yıktı: Tam 5 gollü şölen
Spor

İspanya, İngiltere'yi yıktı: Tam 5 gollü şölen

Son Dünya Kupası şampiyonu İspanya, UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup ilk hafta maçında karşılaştığı dünya üçüncüsü İngiltere'yi 3-2 mağlup etti. Yenilmezlik serisini 39 maça çıkaran İspanya, İngiltere galibiyetiyle Uluslar Ligi'ndeki ilk maçından 3 puanla ayrıldı.

Habervitrini10811 Görüntüleme