Spor
  • 20.1.2014 00:23

Samuel Eto'o Manchester United'i dağıttı

Premier Lig'de haftanın maçında Chelsea, Manchester United'ı 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın yıldızı ise Samuel Eto'o oldu.

22. hafta maçında Chelsea, Manchester United’ı konuk etti. Rooney ve Robin van Persie gibi silahlarından yoksun olan rakibi karşısında Chelsea gol perdesini 17’de açtı.

Ceza sahasına girer girmez sol ayağıyla uzak köşeyi gören Samuel Eto’o, Londra ekibini öne geçirdi. Devrenin bitimine saniyeler kala Kamerunlu bir kez daha sahne aldı ve ceza sahası içinde de Gea’yı mağlup etti.

İkinci yarıya Mourinho'nun takımı golle başladı. 49'da Mavilerin kullandığı duran topta ceza sahasında bir karambol oluştu ve Eto'o yine oradaydı ve farkı üçe yükseldi.

Bitime 12 dakika kala ise United golü buldu. Fırsatçı forvet Javier Hernandez skoru 3-1'e getirdi. Kalan anlarda skor değişmedi ve Chelsea 3 puanı hanesine yazdırdı. Uzatma anlarında Vidic kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Chelsea, 26 Şubat ve 18 Mart tarihlerinde temsilcimiz karşısında olacak.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:22

İLGİLİ HABERLER