Asayiş
  • 28.4.2013 00:03

Sanayi sitesinde silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde, alacak meselesinden çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Olayın ardından yakalanıp adliyeye sevk edilen cinayet şüphelisi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Lastik ve jant satımı işiyle uğraşan S.D.'nin (30) işyerine, iddiaya göre, alacak meselesinden husumetli olduğu Rıza D., (32) bir arkadaşının kullandığı otomobili ile geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, otomobilden av tüfeğinin doğrultulması üzerine işyerine koşan S.D., içeriden aldığı tüfeği ile dışarı çıkıp araca 3 el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar otomobilde bulunan Murat Özkan'ın başına, Rıza D. ile Ramazan K.'nın da çeşitli yerlerine isabet edip yaraladı. Saçmalardan şans eseri kurtulan 35 VAN 07 plakalı otomobilin sürücüsü Adem B., yaralı arkadaşlarını Doktor Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Ege Üniversitesi'ne sevk edilen Murat Özkan, kurtarılamadı. Rıza D. ve Ramazan K.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Görgü tanıklarının ifadesi doğrtultusunda başlatılan çalışma sonucu S.D., yapılan yol uygulamasında söz olayda kullandığı av tüfeği ile yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen S.D., işlemlerinin tamamlanmasının ardından ardından adliyeye sevk edildi. S.D., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER