Spor
  • 29.7.2008 02:16

SANCTİS'TE SON 2 GÜN!..

İmzaya çok az kaldı
Cimbom'da yabancı kaleci arayışlarında tünelin ucundaki ışık göründü. Sarı-Kırmızılı yönetim bir süredir ilgilendiği Sevilla'nın İtalyan file bekçisi De Sanctis'i en geç 2 gün içinde renklerine bağlamayı planlıyor. Sevilla ile yapılan görüşmelerde sona gelindiği öğrenildi.

Almanya'ya yetişecek
Galatasaray Yönetimi, Teknik Direktör Skibbe'nin de çok istediği İtalyan file bekçisini Almanya'da yapılacak ikinci hazırlık kampına götürmeyi planlıyor. Sarı-Kırmızılı idareciler, Sanctis'in menajerini bile arayarak, "31 Temmuz'da Frankfurt'a gelsin" mesajı yolladı.

Everton Ochoa'yı istiyor
Bu arada bir süre önce Galatasaray'dan M.Topal'la ilgilenen İngiltere'nin Everton kulübü bir ara Sarı-Kırmızılı takımın gündemine gelen Club Amerika'nın Meksikalı kalecisi Guillermo Ochoa'yı listesine aldı. Bu kaleci için 5 milyon euronun gözden çıkarıldığı öğrenildi.

İtalyan file bekçisi her an bitebilir
Galatasaray'ın kaleci arayışlarında 1. sırada yer alan De Sanctis, Sarı-Kırmızılı takıma gelmeyi çok istiyor. İtalyan kaleci, Sevilla'yı tamamen silerken bu transferin en kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:30

İLGİLİ HABERLER