Spor
  • 15.8.2009 00:00

ŞANLI YUVAYA DÖNECEK Mİ?..

İngiliz basını, ikinci lige düştüğü için Middlesbrough'da oynamak istemediğini açıklayan Tuncay'ın Fenerbahçe'ye kiralık gitme olasılığının çok yüksek olduğunu yazdı.

Başta Daily Mirror ve The Sun olmak üzere İngiltere'nin önde gelen gazeteleri, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye dönmeye her zamankinden daha yakın olduğunu iddia etti. Daily Mirror, Tuncay'ın Fenerbahçe'de kiralık oynaması halinde, bonservisi Middlesbrought'a olduğu için bedelli askerlik yararlanabileceğini de ileri sürdü.

Gazete, Middlesbrough Kulübünün Tuncay'a gelen tekliflerin yetersiz olması nedeniyle bu formüle sıcak baktığını ve 5 yıllık sözleşme imzaladığı milli futbolcumuzu 2 yıl Fenerbahçe'ye kiralayıp, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala da satmayı planladıklarını ileri sürdü.

İngiliz basının bu haberlerine rağmen Tuncay'ın milli takım kampında takım arkadaşlarına İngiltere'de oynama isteğinin devam ettiğini ve son ana kadar gelecek teklifleri bekleyeceğini söylediği öğrenildi.

Sarı Lacivertliler Sivasspor maçının hazırlıklarına başlarken, sakatlıkları geçen Semih ve Roberto Carlos da takımla çalışmalara başladı.

Ancak, teknik Direktör Daum'un iyileşmelerine rağmen iki futbolcuyu riske etmeyeceği ileri sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER