Asayiş
  • 18.10.2008 13:05

ŞANLIURFA’DA 5 ARAÇ KUNDAKLANDI

ŞANLIURFA’da, 4 otomobil ve 1 minibüs kimliği belirsiz kişilerce tiner dökülerek ateşe verildi. Kundaklanan araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.
İlk olay, sabah saat 04.00 sıralarında Şehitlik Mahallesi Meteoroloji Caddesi’nde yaşandı. Bizim Apartmanı’nın önünde park edilen Ömer Şimşek, Halil Antepli, Ahmet Toprak ve Resul Çoban’a ait 4 otomobilin yandığını görenler, durumu itfaiye ve polise haber verdi. İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye görevlileri yangını söndürdü, otomobillerde maddi hasar oluştu. Tiner dökülerek yakılıp, kundaklandığı anlaşılan otomobillerinin yanışını izleyen vatandaşlar, kimseyle bir sorunları olmadığını belirterek olayı gerçekleştirenlere tepki gösterdi.
Bu olaydan 1 saat sonra ise Yenişehir Mahallesi’nde park halindeki 34 AZ 5999 plakalı minibüs kundaklandı. İtfaiyenin söndürdüğü yangında kullanılamaz hale gelen minibüsün sahibi Hakan Yarış, kimseyle husumeti bulunmadığı kaydetti.
İtfaiyenin ardından inceleme başlatan ve 5 aracın üzerlerine tiner döküldükten sonra kundaklandığını saptayan Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ise, kundakçıların yakalanması için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:17

İLGİLİ HABERLER