Medya
  • 31.8.2011 01:03

"ŞANSLI MASA"NIN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Şanslı Masa'yı aylardır tüm Türkiye konuşuyor. Masaya oturanlara yapılan şakalar ana haber bültenlerine bile konu oluyor. Ama gelgelelim, nasıl oluyorsa, insanlar hâlâ gelip aynı oltaya takılıyorlar.

İçlerinden biri de karşısındakinin saçmaladığını fark ettiğinde "Yahu acaba Şanslı Masa'da olabilir miyim?" diye düşünüp oyunu bozmuyor. Ya da oyunu fark ettiği halde, istenilen tüm maskaralığa tahammül edip ödülü bölüşmeyi seçiyor...

Yapımcılar diyor ki, "Biz program bölümlerini çok önceden stok ettik. Bunları çektiğimizde program henüz yayınlanmıyordu... " Vallahi helal olsun. En iddialı dizilerin bile üç bölümde yayından kalktığı, en sükseli şov programlarının akıbetinin bile bilinemediği böyle bir reyting cangılında kime güvenip de bir yıllık program stoğu yaptıysanız artık?..

Ama bazen de mızrak çuvala sığmıyor. Şov sonunda arka odaya gelen yarışmacı, "Ay evet ben bu programı çok severek izliyorum" filan deyiveriyor. Ama eğer o masaya henüz bu ülkede programdan haberi olmayan üç beş kişi oturuyorsa, Şanslı Masa gerçekten de çok şanslı olmalı!..

Yüksel Aytuğ/Sabah

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:26

İLGİLİ HABERLER