Dünya
  • 26.1.2020 22:14

Şansölye Angela Merkel'in Türkiye paylaşımı Dünyada gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türk-Alman Üniversitesi'nin kampüs açılış töreninde bir araya geldi. Erdoğan'ın sırçalı saray aynası ve miğfer hediye ettiği Merkel'in mutluluğu, gözlerine yansımıştı. Türkiye'de gördüğü ilgiden oloukça memnun ayrılan Merkel, dönüşünü Türkçe bir mesajla paylaşta.. Angela Merkel'in Türkiye paylaşımı dünya gündemine oturdu..

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye'ye yaptığı ziyaretin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşım sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Angela Merkel'in Türkiye paylaşımı dünya gündemine oturdu

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunmuştu. Merkel, Türkiye'ye veda ederken sosyal medya hesabından "Allahaısmarladık" notuyla bir de paylaşım yaptı. Merkel'in bu paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak, çalışma ziyareti için İstanbul'a gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel, kentten ayrıldı. Merkel'in İstanbul'dan ayrılırken yaptığı paylaşımlar sosyal medyada beğeni topladı.

"Allah'a ısmarladık"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunan Merkel, veda ederken sosyal medya hesabı Instagram'dan "Allahaısmarladık" notuyla paylaşım yaptı.

Paylaşımı beğeni topladı

İstanbul'dan ayrılırken sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çekilmiş fotoğrafını paylaşan Almanya Başbakanı, "Uzun bir gün sona erdi: Şansölye Merkel bugün İstanbul'daydı ve diğer şeylerin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye, Libya ve ikili ilişkiler hakkında da konuştu." notu düşüldü. Merkel'in bu paylaşımları sosyal medyada Türk ve Alman takipçileri tarafından da büyük beğeni topladı.

Hediye takdim edilmişti

İstanbul Beykoz'daki Türk-Alman Üniversitesi'nin yeni binalarının açılış törenine katılan Merkel'e, açılış töreni sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir de hediye takdim edilmişti.

Güncellenme Tarihi : 26.1.2020 22:23

İLGİLİ HABERLER