Asayiş
  • 15.12.2019 21:18

Sapığı evli kadının kocası karşıladı

 Bursa'da evli kadına bu mesajları attı, kapısına dayandı! Sonrası korkunç

Bursa'da yaşanan olay, sosyal medyada da günün en çok konuşulan son dakika haberleri arasında öne çıkıyor. Zira, evli bir kadına atıldığı ileri sürülen mesajların ardından gelişen olaylar zinciri, meydan dayağı ile son buldu. İddiaya göre, M.Ö. isimli şahıs, evli bir kadına uzun bir süredir mesaj atıyordu. Durumdan rahatsız olan kadın, bunu eşine bildirdi. Mesajları gören ve adeta beyninden vurulmuşa dönen koca, yaptığı plan sayesinde M.Ö.'yü evine kadar getirtti.

Evli kadını mesajla taciz ettiği iddia edilen kişiye meydan dayağı!

Bursa'da yaşanan ve ajanslar tarafından son dakika olarak duyurulan olay, Osmangazi ilçesini de ayağa kaldırdı. İddilara göre, M.Ö. isimli şahıs, bir süredir evli bir kadına ardı arkası kesilmeyen mesajlar atıyordu. Evli kadın, telefonuna gelen mesajlardan o kadar rahatsız oldu ki, durumu eşine bildirdi. Eşinin telefonuna gelen mesajların içeriğini okuyan öfkeli koca, adeta sinirden deliye döndü. M.Ö.'yü evine getirmek için bir plan yapan kadının eşi, bunu uygulamaya koydu.

Evli kadını mesajla taciz ettiği iddia edilen kişiye meydan dayağı

SON ANDA KURTARILDI

Kurduğu plan sayesinde M.Ö.'yü evinin kapısına kadar getirten koca, akabinde bu şahıs ile tartışmaya başladı. Tartışma bir anda büyüdü ve akrabalar da karıştı. Sonrasında gelişenler ise, mahalleyi ayağa kaldırdı.

İşte, son dakika haberinin detayları;

Olay, Osmangazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.Ö. isimli şahıs, evli bir kadına cep telefonundan cinsel içerikli mesajlar attı. Mesajlardan rahatsız olan kadın, durumu eşine bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen kadının eşi, mesajların geldiği cep telefonuna mesaj atarak, görüşmek istediğini söyledi. Bu mesaj üzerine harekete geçen M.Ö., kadının evine giderek zile bastı.

Evin içerisinden çıkan kadının eşi ve akrabaları, M.Ö. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma kavgaya dönünce kadının eşi ve akrabaları M.Ö.'yü apartmanın girişinde darp etmeye başladı. Kanlar içerisinde kalan M.Ö.'yü gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kavga eden şahısları güçlükle ayırdı.

Yaralı M.Ö. olay yerine gelen sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken, M.Ö.'yü darp eden 3 kişi ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.12.2019 21:26

İLGİLİ HABERLER