Asayiş
  • 5.4.2021 14:37

Sapık Alihan tutuklandı

 'SapıkAlihantutuklansın' etiketiyle videolar paylaşıldı. Skandal görüntülerde; isminin Alihan olduğu iddia edilen 20 yaşındaki bir genç, Özgecan Aslan ile Atatürk’e hakaretler etti ve Türk bayrağını yaktı. Korkunç görüntülere 7’den 70’e herkesten tepki yağdı. Gözaltına alınan Alihan, gelen son dakika bilgisine göre adliyeye sevk edildi. İşte iğrenç olayın detayları...

Son dakika haberi: Twitter'da dün akşam saatlerinde gündemi sarsan bir olay yaşandı. İsminin Alihan Ş., olduğu iddia edilen 20 yaşındaki genç, videolarında; Türk Bayrağı'nı yırttı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Özgecan Aslan'a hareketler yağdırdı. Ayrıca 3 yaşındaki bir çocuğa da cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

Şok edici görüntülerin ardından sosyal medya ayağa kalktı ve #SapıkAlihanTutuklansın etiketi Twitter'da Türkiye Gündemi'nde birinci sıraya çıktı.

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ!

Alihan Ş., bir sosyal medya kullanıcısı ile yaptığı canlı yayında; köye tatile gittiği bir dönemde 3 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etti.Küçük kızı çikolata vaadiyle kandırdığı söyleyen Alihan Ş.'nin, yaşananları utanmadan rahat bir şekilde anlatması ise dikkatlerden kaçmadı.SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Görüntülerin kısa sürede birçok kullanıcı tarafından paylaşmasının ardından #SapıkAlihanTutuklansın etiketi Twitter'da Türkiye Gündemi'nde birinci sıraya yükseldi.

İstanbul Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü Polisleri ise A.Ş. isimli şüpheliyi Kağıthane İlçesi'ndeki ikamet adresinde gözaltına aldı.

DÖRT SUÇTAN ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Şüphelinin "Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar" başlıklı "5816 Sayılı Kanuna Muhalefet" ile Türk Ceza Kanunu kapsamında "Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılama, Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama, Çocuğun Cinsel İstismarı" suçlarından ötürü adliyeye sevk edileceği vurgulandı.

Güncellenme Tarihi : 5.4.2021 14:49

İLGİLİ HABERLER