Dünya
  • 22.10.2008 15:46

SAPIK BABA DOĞUŞTAN TECAVÜZCÜ!

Avusturya'da evinin bodrumuna hapsettiği kızına 24 yıl boyunca tecavüz eden sapık baba Josef Fritzl'in hastalıklı ruh hali, basına sızan bir raporda ayrıntılarıyla ortaya çıktı.
Gizli tutulmasına karşın basına sızarak Avusturya'nın önde gelen gazetelerinde yer alan rapor, ünlü psikiyatrist Dr Adelheid Kastner'in Fritzl'le yaptığı görüşmeler ve psikolojik durumuna ilişkin tesbitlerinden oluşuyor. Kastner'in, 130 sayfalık raporu geçen hafta savcılara teslim ettiği belirtildi.
Öz kızından 7 çocuk sahibi olan sapık baba Josef Fritzl, çocukluğunda annesi tarafından büyük baskı altında tutulduğunu ve annesinin kendisiyle ilgili tatminini, kısır olmadığını kanıtlamanın ötesine geçmediğini söyledi.
Raporda, Fritzl'in çocuğukluğunun annesi tarafından sürekli ve nedensiz olaka aşağılandığı bir atmosferde geçtiği belirtilirken, sapık babanın, "İçimde şeytani bir yan olduğunu farkettim ve doğuştan tecavüzcü bir insan için uzunca sayılacak bir zaman boyunca kendimi zaptedebildim" sözlerine yer verildi.
Daha önce tecavüzden hapiste yattığı sırada sapık eğilimleri için 'ideal çözümü' bulduğunu anlatan Fritzl, evinin bodrumunda gizli mahzen yapma planını o yıllarda geliştirdiğini söyledi. Daha sonra kızını bodruma hapsetmeye karar verdiğini söyleyen sapık baba, bu sayede içindeki şeytani yanı dizginleyip, dışarıda normal bir hayat devam ettirebildiğini belirtti.
Sapık baba Fritzl, kızını henüz 18 yaşındayken hücreye hapsederek ondan 7 çocuk sahibi olmuş, çocuklardan biri doğduktan sonra ölmüştü. Fritzl, karısına ise, "Elisabeth'in evden kaçtığı ve doğurduğu çocukları evlerinin kapısına bıraktığı" hikayesini uydurarak, çocuklardan üçünü karısı ve kendisiyle birlikte yaşamak üzere eve getirmişti.
Korkunç olay, hiç gün ışığı görmeden yaşayan en büyük çocuk Kerstin'in (19) hastalanarak hastaneye kaldırılmasıyla ortaya çıkmış ve tüm dünyayı şoke etmişti.

star

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:05

İLGİLİ HABERLER