Dünya
  • 23.10.2020 17:17

Sapık Kral Vajiralongkorn Koronavirüse yakalandı

Corona virüsü ilk çıktığında kadınlarla birlikte otele kapanmıştı... Virüs en yakınına bulaştı!

Corona virüsü salgınının ilk günlerinde 20 kadınla kendini Avrupa'da bir otelde karantinaya alan Tayland kralı ile ilgili son dakika haberi geldi. Tayland kralı, korumalarından birinin Covid-19 testi pozitif çıkması üzerine gece yarısı gizli bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Alman gazetesinin haberine göre, kadınlara düşkünlüğü ile tanınan Tayland hükümdarı Maha Vajiralongkorn, Çarşamba günü erken saatlerde hastaneden ayrılmadan önce Tayland'ın başkentinde bir süre tedavi gördü.

Corona virüs salgını ilk başladığında, kendisi ile birlikte 20 kadını otele kapatarak karantinaya giren Tayland Kralı'nı şoke eden bir haber geldi. Zamanının çoğunu Almanya'da geçiren Tayland kralı hakkında çok sayıda skandalı ortaya çıkaran gazete, Vajiralongkorn'un yakın korumalarından birinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Ancak, kralın hastanede kalmasının nedeni paylaşılmadı ve sağlık personeline bu konuda sessiz kalmaları tembihlendi.

Dünyanın en tartışmalı lideri Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn'un yakın korumalarından birinin koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıkmasının ardından gizlice hastaneye kaldırıldı.Vajiralongkorn'un tedbir amaçlı çarşamba günü hastaneye kaldırıldığı ve karantinaya alındığı ifade edildi.

ALMANYA'DA OTEL KAPATMIŞTI

Ülkesi tüm dünyada olduğu gibi koronavirüs salgınıyla mücadele eden kral salgının en zorlu günlerinde yanına tartışmalı haremini de alıp kendini Almanya'da lüks bir otele kapatmıştı.


 

 

Güncellenme Tarihi : 23.10.2020 17:20

İLGİLİ HABERLER