Dünya
  • 3.8.2019 19:53

Sapık milyarderin 20 kadınlı çiftliği

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'den son dakika haberi geldi! Reşit olmayan kızlara cinsel istismar ve tacizde bulunmuştu...

ABD'li milyarderden son dakika kan donduran haberi geldi! Ünlü iş adamı Jeffrey Epstein'in akıl dışı hayali ortaya çıktı. Reşit olmayan kız çocuklarına cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturma suçundan 6 Temmuz'da tutuklanan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in kan donduran bir hayali olduğu ortaya çıkdığı.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'den son dakika haberi geldi! Reşit olmayan kızlara cinsel istismar ve tacizde bulunmuştu...

Bilim kurgu filmlerine meydan okuyan Epstein'in, 20 kadını özel yöntemlerle hamile bırakıp insan ırkını geliştireceğine inandığı belirtildi.2002 ve 2005 yılları arasında Floride ve New York'taki evinde 14 yaşında reşit olmayan kızların da bulunduğu çok sayıda talihsiz kişiye cinsel tacizde bulunan ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein'in sıradışı sapkın düşleri ortaya çıktı. Hamilelik çiftliği kurma planı olan sapığın bu uğurda ünlü bilim adamlarını şirketinde işe aldığı ortaya çıktı. Jeffrey Epstein'in evinde çok sayıda uygunsuz fotoğraf ve video çıktı; işte kan donduran son dakika haberinin ayrıntıları!

Jeffrey Epstein' ile ilgili görsel sonucu

Savcıların "seri seks avcısı" olarak tanımladığı ABD'li iş insanının tuhaf hayali gündeme bomba gibi düştü.

Jeffrey Epstein' ile ilgili görsel sonucu

ABD Başkanı Donald Trump'ın da yakın ilişkisi olduğu 66 yaşındaki ABD'li milyarder iş insanı Jeffrey Epstein, reşit olmayan kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla 6 Temmuz günü tutuklanmıştı.

Jeffrey Epstein' ile ilgili görsel sonucu

Seks amaçlı insan kaçakçılığı ve çocuk istismarıyla suçlanan tutuklu milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'in tuhaf bir hayali de ortaya çıktı.

Ä°lgili resim

Epstein, ABD'nin New Mexico eyaletindeki çiftliğinde 20 kadını özel yöntemlerle hamile bırakıp, insan ırkını geliştirmeyi amaçlıyordu.

Epstein'in, bu amaçla genetik alanında ABD'nin en önemli bilim insanlarını işe aldığını anlaşıldı.

ABD'nin New York kendinde tutuklu bulunan ve Sigrid Mc Cawley gibi ünlü avukatların savunduğu Epstein'in yargılanmasına Haziran 2020'de başlanabileceği ifade edildi.

Jeffrey Epstein'in 2002 ve 2005 yılları arasında New York ve Florida'daki evinde aralarında 14 yaşında reşit olmayan kızların da olduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Ä°lgili resim

Davaya bakan savcı, milyarderin istismarda bulunduğu reşit olmayan kızların, çalışanları ya da kurbanları tarafından bulunup getirildiğini açıklamış ve sapık milyarderin Manhattan'daki evinde çok sayıda uygunsuz fotoğraf ve kayıt bulunmuştu.

Davaya bakan savcılar Jeffrey Epstein için, "seri seks avcısı" tanımını kullandı ve milyarder iş insanının insan kaçakçılığı için özel araştırmacılar bile kiraladığını söylemiş ve Epstein hakkında hazırlanan iddianamede çalışanlarına ve kurbanlarına, getirdikleri her bir genç yaşta kız için yüzlerce dolar para verdiği detayına yer verilmişti.

Jeffrey Epstein'in bu şekilde kaç kişiyi insan kaçakçılığı ağının bir parçası haline getirdiği açıklanmazken FBI, sadece New York ve Florida'da yüzlerce kişiden bahsedilebileceği bilgisini vermiş, ilk duruşması geçtiğimiz pazartesi günü görülen davada Epstein tüm suçlamaları reddetmişti.

Seks amaçlı insan kaçakçılığı kapsamında araştırma yapılan evde ayrıca üzerinde kurbanların isimleri ve bilgilerinin de bulunduğu ses kayıtları da ele geçirildi.

Jeffrey Epstein reşit olmayan kızlardan masaj yapmaları, çıplak olmaları ve cinsel ilişki gibi taleplerde bulunduğu iddianamede yer aldı.

Geçtiğimiz haftalarda, Jeffrey Epstein'in 1992 yılında, bugün ABD Başkanı olan Donald Trump'ın 28 takvim kızı ile düzenlediği bir partiye katıldığı ortaya çıkmıştı.

Jeffrey Epstein' ile ilgili görsel sonucu

DailyMail'de yer alan habere göre Epstein, organizasyonun davetsiz misafiri olarak partide yer aldı.

Trump'ın Florida eyaletindeki Mar-a-Logo Malikanesi'nde düzenlenen parti hakkında yıllar sonra konuşan takvim kızı yarışması American Dream Enterprise'ın yapımcısı George Houraney, Epstein ve Trump'ın partideki tek davetliler olduğunu söyledi.

Partiden hemen önce Trump ve Epstein'e, "Parti için birkaç yarışmacı ayarladım. Bu gece kim gelmek ister? 28 kız olacak" soran Houraney, Trump ve Epstein'in olumlu yanıt veren tek isimler olduğunu belirtti.

Ä°lgili resim

Bunun üzerine Houraney, Trump'a "Donald, bu VIP isimlerle yapılacak bir parti olacaktı ve şimdi bana sen Epstein'in dahil olduğunu söylüyorsun" dedi.

Houraney sözlerini, "Bak Donald, Epstein'i çok iyi tanıyorum. Genç kızlarla takılmasına izin veremem. Bu işe adımı koyuyorum. Bilseydim hiç yapmaz ve bu skandala imza atmazdım" diyerek sürdürdü.

Jeffrey Epstein' ile ilgili görsel sonucu

İlerleyen yıllarda Trump ve Epstein arasındaki arkadaşlık farklı bir noktaya evrildi ve Epstein, Trump'a bugünkü eşi olan Melania Trump'ı 2000 yılında Mar-a-Lago'da tanıştırdı.

Trump, Epstein hakkında geçtiğimiz günlerde sorulan bir soruya, "Onunla çok uzun süre önce bozuştuk. Onun meraklısı değilim. Söyleyeceklerim bundan ibaret" yanıtını vermişti.

Houraney'in o dönem ilişkisi olduğu Jill Harth, ABD Başkanı Trump'ın kendisini taciz ettiğini öne sürerek hukuki yollarla hakkını arayabileceği sinyalini vermişti.

Trump ise taciz iddiasını reddetmişti.

Güncellenme Tarihi : 4.8.2019 03:25

İLGİLİ HABERLER