Yaşam
  • 30.4.2019 23:34

Sapkın Kerimcan Durmaz'a 14 yıl hapis yolu gözüktü

Instagram hesabından müstehcen video paylaştığı iddia edilen Kerimcan Durmaz hakkında bir suç duyurusu da İstanbul Barosu avukatlarından Serdar Öktem'den geldi. Skandal görüntüler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunan Öktem, Durmaz'ın 'Hayasızca Hakaretlerde Bulunma', 'Müstehcenlik', 'Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından 14 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

Ä°lgili resim

İşte Kerimcan Durmaz'ın skandal videosu ile ilgili yapılan son dakika suç duyurusunun detayları...

Kerimcan Durmaz skandal bir videoyu sosyal medya hesabında paylaşmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yaşnan bu olayın ardından birçok birey Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Az önce gelen son dakika haberine göre Durmaz'ın aleyhinde yeni bir suç duyurusu daha yapıldı! İşte skandal olay ile ilgili çarpıcı detaylar...

Ä°lgili resim

ÜÇ BUÇUK MİLYON TAKİPÇİSİ VAR 

Avukat Serdar Öktem, Kerimcan Durmaz hakkında savcılığa verdiği dilekçesinde, toplumun her kesimine hitap eden İnstagram'da Kerimcan Durmaz'ın cinsel organını teşhir eden video paylaştığını belirtti.

TAKİPÇİLERİNİN ÇOĞU ÇOCUK

Toplumun sert tepkisi üzerine instagramı aktif bir biçimde kullanan Kerimcan Durmaz'ın yanlışlıkla paylaşılmış bir görüntü açıklamasının kabul edilemeyeceğini belirtti. Durmaz'ın 7'den 77'ye yaş grubundan takipçisinin bulunduğunun belirtildiği dilekçede büyük çoğunluğu çocuk olan takipçilerin 'Çocukların Cinsel İstismarı' suçu da işlediği ileri sürüldü.

4 AYRI SUÇTAN DAVA AÇILSIN 

Avukat Serdar Öktem Türk toplumuna karşı işlenmiş suçların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini belirterek savcılığın res'en 'Hayasızca Hakaretlerde Bulunma', 'Müstehcenlik', Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından soruşturma başlatarak 4 buçuk yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmasını istedi.

 

Güncellenme Tarihi : 1.5.2019 19:25

İLGİLİ HABERLER