Yaşam
  • 29.4.2019 23:34

Sapkın Kerimcan Durmaz'dan görülmedim sapıklık

Kerimcan Durmaz 5 yıl hapis yatabilir!
Sosyal medya hesabından yaptığı müstehcen paylaşımla tepkileri üzerine çeken ünlü fenomen ve DJ Kerimcan Durmaz, bu paylaşımları nedeniyle hapis yatabilir.

Kerimcan Durmaz 5 yıl hapis yatabilir!

Gelen tepkiler üzerine Durmaz, videonun kendisine ait olmadığını söylese de Durmaz’ı giydiği kıyafet ve aksesuarları ele verdi.

 Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz Instagram hesabından yapılan müstehcen paylaşımla ilgili, "Görüntüdeki kişi ben değilim" açıklamasını yaptı. Bu sözleri inandırıcı bulmayan binlerce kişi, Kerimcan Durmaz'ın hesabını şikayet etti.

Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'programında, Kerimcan Durmaz'ın, Instagram hesabından yapılan müstehcen paylaşım ile bir skandala imza atması konuşuldu.

KERİMCAN VİDEODAN SONRA ÇİRKİNLEŞTİ

Kerimcan Durmaz’ın yaptığı açıklamayı inandırıcı bulmayan takipçisi Durmaz’a “Yemezler” yazarak karşılık verdi. Durmaz ise kendi üslubuyla “Yedireyim istersen gel” ifadelerini kullanarak terbiyesiz ve ahlak dışı bir paylaşıma daha imza attı.

5 YILA KADAR CEZASI VAR

Sosyal medyada tepki yağmuruna tutulan uygunsuz paylaşım ile ilgili canlı yayına bağlanan avukat Aslı Hatemi, ünlü fenomen hakkında, "Bu ciddi bir suç, suçun tanımı ise alenen hayasız harekette bulunmak. 6 ay ile 5 yıl arası cezası var. Hapis kararı çıkabilir. Savcılık bu görüntüyü ihbar kabul edip soruşturmaya başlayabilir" açıklamasında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2019 23:40

İLGİLİ HABERLER