Spor
  • 31.8.2014 23:10

Saraçoğlu'ndan büyük hakem hatası

Fenerbahçe-Karabükspor maçının 35. dakikasında konuk ekibin futbolcusu Erkan’ın Kuyt’a yaptığı hareket, geceye damgasını vurdu.

Rakibine kayarak müdahale eden Erkan’ın bu hamlesi sonrası Hollandalı futbolcu acı içinde yere yığıldı. Fenerbahçeliler Erkan’a kırmızı kart çıkmasını beklerken, hakem Mustafa İlker Coşkun sarı kartla yetindi.
Eski hakem Bünyamin Gezer ise, bu pozisyonda Erkan’a direkt kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini savundu. Gezer, “Şiddet derecesi yüksek, kayarak ayağa yapılan çok sert bir müdahale. Rakibi sakatlamaya yönelik bir hareketti. Fenerbahçeli futbolcunun ayağı kırılabilirdi. Rakibin sağlığını bozmaya yönelik bir hareket olduğu için kırmızı kart gösterilmesi gerekiyordu” yorumunu yaptı.

Bu arada karşılaşmayı stattan izleyen Dirk Kuyt’ın eşi Gertrude, pozisyon sonrasında Erkan’a tepki gösterdi. Pozisyonun tekrarını locadaki televizyondan izleyen Gertrude Kuyt, sinirinden yerinde duramadı.

DAHA ÖNCE DE SOYUNMA ODASINI BASMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Gençlerbirliği maçının son bölümünde başkent ekibinin oyuncusu Jean Jacques Gosso, Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt'a çok sert bir hareket yapmış. Yerde yatan ve ikili mücadeleyi sürdüren Kuyt'ın bacak arasına basan Gosso, bu pozisyonda kart görmemişti. Bu hareket sonrası Kuyt, dakikalarca yerde acı içinde kıvranmıştı. Locadan maçı izleyen Kuyt ailesi ise pozisyonun tekrarını izleyince buna büyük tepki göstermiş, maçın ardından Kuyt'ın eşi Gosso'yu protesto etmek için soyunma odasına inerek Gosso'ya, "Sen ne yapıyorsun? Senin yaptığın insanlık dışı" diye bağırmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:11

İLGİLİ HABERLER