Asayiş
  • 21.5.2019 11:30

Sarar çifti yaşadıkları hırsızlık dehşetini anlattı

Eskişehir'deki evinde silahla rehin alındıktan sonra darbedilen Cemalettin Sarar, hırsızların evin yerini bildiğini belirterek, evde 30 köpeğin ve 7 güvenliğin olduğunu söyledi.

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar’ın Odunpazarı Sümer Mahallesi’nde oturduğu konuta, yüzleri maskeli silahlı 3 kişi girdi.

"EVİMİZİN İÇİNİ İYİ BİLEN BİRİLERİ"

Sarar çiftinin el ve ayaklarını koli bandı ile bağlayan şüpheliler, darbettikten sonra kasadan ziynet eşyası ve yüksek miktarda döviz çalarak olay yerinden kaçtı.

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Cemalettin Sarar, "Soyguncuların, evimizin içini iyi bilen birileriyle bağlantılı olduklarını düşünüyorum." dedi.

30 KÖPEK 7 GÜVENLİK...

Evlerinin bahçesinde 30 civarında köpek bulunduğunu, ancak köpeklerin soygunun gerçekleştiği saatte kapalı bir yerde tutulduğunu ifade eden Sarar, fabrika ve evin güvenliğini sağlayan 7 güvenlik elemanının da olayı fark etmediğini, soyguncuları kaçarken gördüklerini söyledi.

Sarar çifti yaşadıkları hırsızlık olayını anlattı

 

"PLASTİK KELEPÇEYLE BİRBİRİMİZE BAĞLADILAR"

Soyguncuların paranın yerini öğrenene kadar kendilerine çok kötü davrandığını belirten Sarar, "Alt kattaydım. Birden yüzleri maskeli, siyah giyinmiş, biri kadın silahlı 3 kişi ortaya çıktı. Sürekli 'Milyon dolar' diye bağırıyorlardı. Eşimle beni üst kata çıkardılar. Plastik kelepçeyle birbirimize bağladılar. Eşimi acımasızca dövdüler. Evliliğimizden beri hediye gelen, eşime hediye ettiğim tüm mücevherleri alıp gittiler. Plastik kelepçeyi makasla kesip kurtulduk ve polisi aradık." ifadelerini kullandı.

Sarar çifti yaşadıkları hırsızlık olayını anlattı

"KASANIN YERİNİ BİLDİKLERİNİ ANLADIM"

Zehra Sarar da yaşadığı dehşeti şöyle anlattı: "Maskeli 3 kişi birden eve girdi. Sürekli 'kasa', 'anahtar' diyerek üzerime yürüdüler. Dehşete kapıldım. Çok eziyet ettiler. Canımızı kurtarmak için kasa anahtarlarını verdim. Kasanın yerini sormamalarından, kasanın yerini bildiklerini anladım. Bizi öldürebilirlerdi. Allah bizi korudu. Şimdi toparlanıp kendime geldim. Hayatta kaldığımız için şükür kurbanı kestik."

Sarar çifti yaşadıkları hırsızlık olayını anlattı

Güncellenme Tarihi : 21.5.2019 12:36

İLGİLİ HABERLER